Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Γιαγιά με 7 εγγόνια έγινε συνοδός πολυτελείας: «Αν το ήθελαν, έπρεπε να το πληρώσουν» (βιντεο & φωτο)

Τι λέει η 57χρονη Αυστραλή για τον λόγο που την έστρεψε στην πορνεία και πώς της συμπεριφέρονται οι πελάτες

Μια 57χρονη γιαγιά εφτά εγγονιών είναι εδώ και 10 χρόνια συνοδός πολυτελείας, καθώς «βαρέθηκε», όπως λέει, τα ανώφελα ραντεβού.

Η Taylor Tara από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας έχει πλέον μεγάλη εμπειρία στην ερωτική βιομηχανία και αποκαλύπτει πολλές πτυχές που μένουν συνήθως πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Μοιράζεται μάλιστα όπως λέει τις ιστορίες της για να απαλλαγεί κάποια στιγμή το επάγγελμα από το κοινωνικό του στίγμα.

Λέει λοιπόν πως στράφηκε στην πορνεία έπειτα από 10 χρόνια που είχε μείνει μόνη, όταν αναγνώρισε πως το μόνο που ήθελαν από κείνη οι άντρες «ήταν αυτό το ένα πράγμα», όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Κι έτσι σκέφτηκα πως αν το ήθελαν, έπρεπε να το πληρώσουν», δήλωσε σε συνέντευξή της στην Daily Mail. Βρήκε λοιπόν στην εφημερίδα έναν οίκο ανοχής και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε σε ένα από τα δωμάτιά του. Ήταν η πρώτη νύχτα της ως σeξεργάτρια.

Η Tara ανακάλυψε πως η πορνεία ήταν πολύ επικερδές επάγγελμα και πίσω δεν ξανακοίταξε. Σήμερα, στα 57 της, συνεχίζει να εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας, προσφέροντας ένα εκτεταμένο πακέτο υπηρεσιών στους πελάτες της.

Οι οποίοι είναι από 18 ως και 90 ετών και πληρώνουν 300 δολάρια την ώρα, όπως εξομολογείται. Οι προτιμήσεις των πελατών της ποικίλουν, όπως λέει, λόγω ηλικίας όμως επιστρατεύεται συνήθως σε ρόλους δασκάλας.

«Είχα επίσης ενήλικα παιδιά που με προσέλαβαν για τα γενέθλια των μπαμπάδων τους, επειδή οι γυναίκες τους είχαν πεθάνει εδώ και χρόνια. Είχα πελάτες που ζούσαν σε γάμους χωρίς σeξ ή κοιμούνταν σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες».

Η Taylor λέει ακόμα πως είναι πολλοί οι λόγοι που κάνουν έναν άντρα να αναζητήσει τις υπηρεσίες μιας συνοδού, «τις περισσότερες φορές όμως δεν θέλουν καν σeξ. Το μόνο που θέλουν είναι να γεμίσουν το κενό»...

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου