Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Αυτή είναι η νοσηλεύτρια που απάντησε στους συνωμοσιολόγους για το εμβόλιο: Έχω δει και άλλα τερατουργήματα (βιντεο)

«Διακυβεύεται η εμπιστοσύνη του κόσμου προς τον νοσηλευτή ή τον γιατρό»

Η Έλενα Πέτρακα, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού και μέλος του Ινστιτούτου Υγείας είναι η νοσηλεύτρια που με ανάρτησή της στο Facebook θέλησε να απαντήσει στους συνωμοσιολόγους που έλεγαν ότι ο πρωθυπουργός εμβολιάστηκε με φυσιολογικό ορό.

Μιλώντας στο Mega εξηγεί τους λόγους που την ώθησαν να απαντήσει από την πρώτη στιγμή με τη συγκεκριμένη ανάρτησή.

Όπως λέει και στο παρελθόν είχε δει κι άλλα πράγματα που είναι «τερατουργήματα στο Facebook» γραμμένα με τη μορφή «ειδικών» αλλά δεν είχε μπει στην ατέρμονη διαδικασία να απαντήσει σε «διαλόγους κωφών».

Όμως το προχθεσινό ήταν πολύ σημαντικό, καθώς διακυβεύεται η εμπιοστοσύνη του κόσμου προς τον νοσηλευτή ή τον γιατρό. Έτσι η κ. Πέτρακα με την ανάρτηση της στο Facebook θέλησε να εξηγήσει όλη την εικόνα της προετοιμασίας του εμβολίου.

«Η χορήγηση των φαρμάκων γίνεται πάντα με τον ενδεδειγμένο τρόπο που μας δίνουν οι εταιρείες» σημείωσε μεταξύ άλλων και εξηγεί ακριβώς το προπαρασκευαστικό στάδιο πριν χορηγηθεί το εμβόλιο στους πολίτες και πώς γίνεται η διάλυση με φυσιολογικό ορό. Σε κάθε μπουκαλάκι περιέχονται 5 δόσεις εμβολίου και δεν πρεπει να χαθεί ούτε μια δόση εμβολίου, όπως αναφέρει.

Η ίδια δεν θέλησε καν να μπει στη διαδικασία να σχολιάσει σενάριο για τους «συμβολισμούς» πίσω από καρφίτσα που φορούσε η πρώτη νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκε.

Αυτή είναι η ανάρτησή της στο Facebook:

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου