Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Φορτισμένη συναισθηματικά η Νατάσα Καλογρίδη στο Happy Day – «Τι μου έχεις κάνει τώρα Σταματίνα» (βιντεο)

Δείτε τι έγινε με τη Νατάσα Καλογρίδη στον αέρα του Happy Day.

Στον καναπέ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στο Happy Day, κάθισε σήμερα η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία προχώρησε σε μια εξομολόγηση που δεν έχουμε ακούσει ξανά από την ίδια.

Η Νατάσα Καλογρίδη αναφέρθηκε στο γάμο της που κράτησε έξι μήνες, που όπως είπε η ίδια το είχε δει σαν… πάρτι, ενώ η ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχετικά με την απόκτηση παιδιού, έκανε τα συναισθήματα της ηθοποιού να… ξυπνήσουν.

«Εάν υπήρχαν παιδιά δεν νομίζω ότι θα έπαιρνα την ίδια απόφαση. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα είχα άλλη αντίδραση. Φαντάζομαι ότι αν θα γίνει, θα το αγκαλιάσω… Έχω τόση αγάπη μέσα μου που θα ήθελα… Θα σε “σκοτώσω”, τι μου έχεις κάνεις τώρα; Σταματίνα, τι μου ξύπνησες τώρα; Με άγγιξε τρομερά αυτό που είπες. Είναι υπέροχο αυτό που μου συνέβη. Σου μιλάω πολύ σοβαρά. Κοίτα τι έγινε σήμερα, ξύπνησαν συναισθήματα. Δεν περίμενα ότι θα το πάθω αυτό», είπε η Νατάσα Καλογρίδη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, την ρώτησε αν την… τρολλάρει με αυτά που λέει, καθώς δεν έχουμε ξαναδεί έτσι τη Νατάσα Καλογρίδη, με την ίδια να τονίζει πως μιλάει πολύ σοβαρά.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου