Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Η Ασημίνα Ουστάλλι από το MasterChef έκανε επέμβαση στο πρόσωπο (βιντεο)

"Είμαι πάρα πολύ πρησμένη ακόμα, έχω μελανιές", εξομολογείται η Ασημίνα Ουστάλλι κατεβάζοντας της μάσκα.

Την Ασημίνα Ουστάλλι του MasterChef, συνάντησε από το Happy Day η Ελένη Μουστάκη. Η όμορφη μαγείρισσα που γνωρίσαμε στο MasterChef 3, μιλά για την επέμβαση που έκανε στην μύτη της, πως περνά στην καραντίνα και αν θα συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Γενικά, δεν μου αρέσει πολύ να κάθομαι, δεν έχω συνηθίσει, αλλά συνέχεια κάτι κάνω. Έκανα μια επέμβαση στη μύτη μου γιατί είχα διάφραγμα και σπασμένο κόκκαλο. Χρειάζεται να καθίσεις αρκετό καιρό μέσα στο σπίτι γιατί μέχρι να βγάλεις τα ράμματα και να μπορέσεις να αναπνεύσεις κανονικά, θέλει πάνω από μήνα. Είμαι πάρα πολύ πρησμένη ακόμα, έχω μελανιές.

Η προβολή από το MasterChef βοηθάει, ανοίγει πιο γρήγορα η πόρτα για να εξελιχθείς λίγο πιο σύντομα. Δεν είμαστε τηλεοπτικά προϊόντα, ούτε μοντέλα, ούτε ηθοποιοί. Μάγειρες είμαστε, ο χώρος μας είναι στην κουζίνα και στην κουζίνα θα παραμείνουμε. Οι μάγειρες μεταξύ μας γνωρίζουμε ποιοι είναι καλοί και ποιοι όχι στην αγορά.

Θα μου άρεσε να δουλέψω σε εκπομπή με μαγειρικό περιεχόμενο, κάτι που θα μου αρέσει και θα με εκφράζει. Καλά κάνουν τα παιδιά και μαγειρεύουν στην τηλεόραση, εμένα δεν θα μου άρεσε να μαγειρεύω σε πρωινή εκπομπή», λέει η Ασημίνα Ουστάλλι.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου