Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Η θεία έδερνε τόσο φριχτά την 7χρονη ανιψιά που οι γιατροί αναγκάστηκαν να της κόψουν το χέρι

Η μικρή έπαθε γάγγραινα από τα τραύματα που έμεναν ανοιχτά – Σκληρές εικόνες

Ένα 7χρονο κορίτσι στη Ρωσία πλήρωσε βαριά τη φριχτή κακοποίηση που υπέμεινε για μήνες από τη θεία της.

Τα τραύματά της έμεναν χωρίς φροντίδα και τελικά εμφάνισε νέκρωση στο χέρι, κι έτσι οι γιατροί αναγκάστηκαν να το ακρωτηριάσουν.

Η Aisha Azhygova είχε ακόμα και κατάγματα στο χέρι από τους ξυλοδαρμούς της 36χρονης Makka Ganieva, η οποία αποφάσισε κάποια στιγμή να πάει τη μικρή στο νοσοκομείο.

Ήταν όμως αργά, η γάγγραινα είχε προχωρήσει. Το δεξί της χέρι ήταν «παγωμένο και χωρίς ζωή», όπως το χαρακτήρισαν οι γιατροί στη Μόσχα που αναγκάστηκαν να το κόψουν για να της σώσουν τη ζωή.

Η θεία και μητέρα δύο παιδιών κρίθηκε πρόσφατα ένοχη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 ετών. Η μικρή θα χρειαστεί χρόνια ψυχοθεραπείας για να συνέλθει από τα πάνδεινα που πέρασε στο σπίτι της θείας.

Οι τραγικές περιπέτειες της μικρής ήρθαν στο φως τον Ιούλιο του 2019, όταν και έγινε ο ακρωτηριασμός. Η έρευνα για τα ανατριχιαστικά της τραύματα κράτησε καιρό, καθώς η θεία δεν μπορούσε να τα εξηγήσει στην αστυνομία και κάποια στιγμή ομολόγησε τα συνεχιζόμενα εγκλήματά της κατά του παιδιού.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και αναδύθηκαν αποτρόπαιες λεπτομέρειες. Η θεία βασάνιζε τη μικρή για 6 μήνες, από τον Δεκέμβριο του 2018 ως τον Ιούλιο του 2019, ό,τι κι αν έκανε η Aisha ήταν κακό και λάθος.

Της έκαιγε τα χέρια στα μάτια της κουζίνας και την τραυμάτιζε με ψαλίδια και μαχαίρια, όπως ακούστηκε στη δίκη της.

Η οποία τελείωσε πρόσφατα, στις 20 Νοεμβρίου, με τη θεία να κρίνεται ένοχη και να καταδικάζεται τελικά σε φυλάκιση 6 ετών.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα, η μαμά της μικρής, Lidiya Yevloyeva, την έστειλε να ζήσει για ένα διάστημα στην αδερφή της, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Την αποχωρίστηκε για να ζήσει η μικρή μια καλύτερη ζωή…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου