Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ κέρδισε το GNTM αλλά δεν περίμενε να είναι ο νικητής

Τι θα κάνει με τα χρήματα που κέρδισε από το GNTM ο Ηρακλής Τσουζίνοβ;

Από την έναρξη κιόλας του φετινού GNTM, όπου για πρώτη φορά συμμετείχαν και άντρες μοντέλα, το πρόσωπο που συζητήθηκε πάρα πολύ ήταν ο 20χρονος Ηρακλής Τσουζίνοβ. Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννημένος στη Γερμανία και μεγαλωμένος στην Ελλάδα από 8 ετών, έδειξε από την αρχή ότι μπορεί να τα καταφέρει. 

Με το αφοπλιστικό του χαμόγελο, τα γαλάζια μάτια του και την άνεσή του με τον φακό, είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνταν για να φτάσει στον τελικό. 

Μια άτυχη στιγμή τον «έβγαλε» από το παιχνίδι, ωστόσο μετά την επιστροφή του -επελέγη από τους εκπροσώπους του βρετανικού πρακτορείου μοντέλων Elite- ανέβασε στροφές και αφήνοντας πίσω τους εξίσου εντυπωσιακούς φιναλίστ, την Παρασκευή Κερασιώτη και τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, έκοψε πρώτος το νήμα, κερδίζοντας το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite Models στο Λονδίνο, ένα αυτοκίνητο και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ.

«Δεν περίμενα να είμαι εγώ ο νικητής του GNTM», δηλώνει ο Ηρακλής Τσουζίνοβ στο «Secret» των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη. Το όμορφο μοντέλο, που εντυπωσίασε τη Βίκυ Καγιά, τον Αγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό, πήρε το απόλυτο 40άρι από τους κριτές και δηλώνει ιδιαίτερα ευτυχής για την επιτυχία του. «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου», αναφέρει, ενώ όσον αφορά το έπαθλο των 50.000 ευρώ αποκαλύπτει ότι είναι νωρίς για να δει τι θα κάνει τα χρήματα. Ωστόσο, θέλει να βοηθήσει. «Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω τα χρήματα, σίγουρα όμως θέλω να βοηθήσω».

Το όνομα «Ηρακλής» το επέλεξε ο ίδιος, γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία. Αυτή την περίοδο σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modelling τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το GNTM αποτελούσε στοίχημα ζωής για τον ίδιο, καθώς ήθελε να αποδείξει σε όσους δεν τον πίστευαν ότι μπορεί να τα καταφέρει. Δύναμη αντλεί από τη μητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγμά του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες.

Ο νικητής του Greece’s Next Top Model, Ηρακλής Τσουζίνοβ, ανήκει στο δυναμικό του πρακτορείου «The Legion Models» στην Ελλάδα, με βάση την Πράγα της Τσεχίας. Ιδιοκτήτης του είναι ο Δημήτρης Μακρής, ο οποίος, αν και 42 χρόνων, έχει διαγράψει μακρά πορεία στον χώρο της μόδας. «Είναι ένα πολύ όμορφο και φρέσκο παιδί. Δεν είχα προγνωστικά, γιατί και τα έξι παιδιά της τελικής ευθείας ήταν άξια. Απλώς, ο Ηρακλής κέρδισε στις εντυπώσεις, δηλαδή για την πραγματική εξωτική ομορφιά του… Η πορεία θα δείξει! Του εύχομαι τα καλύτερα, φυσικά, γιατί το αξίζει», δήλωσε στην εφημερίδα «On Τime» για τον Ηρακλή Τσουζίνοβ πριν από λίγες ημέρες και αποκάλυψε ότι «τα τρία αγόρια του τελικού έχουν ήδη κάποια γραφεία έξω, αλλά και μόλις βγήκαν μπορώ να πω ότι η απήχησή τους ήταν αξιοπρόσεκτη. Ο Αιμιλιάνο και ο Ανδρέας ήδη υπέγραψαν με κολοσσούς και έχουν μεγάλες προσφορές για πραγματικά μεγάλα πράγματα, κάτι που με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο, γιατί έξω είδαν αυτό που είδα κι εγώ σε αυτούς». Ο ίδιος μίλησε και για το πώς είχε διακρίνει την αξία του Γιώργου Καράβα, που συμμετείχε στο «GNTM» ως coach των παικτών και έκλεψε τις εντυπώσεις. «Ο Γιώργος βρέθηκε εντελώς τυχαία σε ένα γραφείο στην Αθήνα, όπου έτυχε να έχουμε την ίδια μάνατζερ. Με εκείνη ξεκίνησε, τη φίλη μου την Ανθή. Από εμένα ζητήθηκε να βοηθήσω στα πρώτα φωτογραφικά τεστ και φυσικά το έκανα», αναφέρει ο Δ. Μακρής.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου