Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Στο νοσοκομείο ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο διάσημος ηθοποιός έχασε 25 κιλά για το νέο του ρόλο με αποτέλεσμα να κλονιστεί η υγεία του και να νοσηλευτεί

Η Τέχνη απαιτεί θυσίες. Και όπως φαίνεται, μερικές φορές, αυτές οι θυσίες μπορούν να βάλουν σε περιπέτειες ακόμη και την υγεία σου! 

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ακόμη ένας ηθοποιός που για χάρη ενός ρόλου, προχωράει σε μία ακραία αλλαγή στην εμφάνισή του.

Ο σταρ για τις ανάγκες της νέας του ταινίας Midnight Sky του Netflix, έπρεπε να χάσει 25 ολόκληρα κιλά. Μία απώλεια που ήρθε απότομα, με αποτέλεσμα να κλονιστεί η υγεία του και να χρειαστεί να νοσηλευτεί για τέσσερις ημέρες, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη Daily Mirror.

«Νομίζω ότι προσπάθησα πολύ σκληρά να χάσω πολύ γρήγορα βάρος και μάλλον δεν πρόσεχα τον εαυτό μου» δήλωσε ο 59χρονος ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Μου πήρε μερικές εβδομάδες για να επανέλθω και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο γιατί χρειάζεσαι ενέργεια».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κλούνεϊ διαγνώσθηκε με παγκρεατίτιδα, αλλά κατάφερε να αναρρώσει σύντομα και να πάρει εξιτήριο μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας.

Στην ταινία, όπου εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία, υποδύεται ένα μεσήλικα καρκινοπαθή επιστήμονα τον Augustine Lofthouse, ο οποίος έχει παραμείνει μόνος σε μια αποστολή στην Αρκτική. Δεσμεύεται να αποτρέψει μια ομάδα αστροναυτών της NASA που έχουν αποκοπεί στο διάστημα να επιστρέψουν στη Γη όπου μια παγκόσμια καταστροφή έχει αφανίσει την ανθρωπότητα.

Για τις ανάγκες του ρόλου, ο Κλούνεϊ εκτός από τα πολλά κιλά που έπρεπε να χάσει, άφησε και γενειάδα την οποία ο μικρός γιος του λάτρεψε.

«Έπρεπε να αφήσω να μια μεγάλη, άσχημη γενειάδα που λάτρεψε ο γιος μου γιατί έκρυβε πράγματα» δηλώνει με το γνωστό του χιούμορ, το οποίο δεν χάνει ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου