Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Συγκινεί ο Νίκος Παρτσώλης για τον θάνατο της μητέρας του

Η μητέρα του δημοσιογράφου έφυγε από την ζωή, σκορπώντας θλίψη στον δημοσιογράφο και στην οικογένειά του.

Δύσκολες ώρες βιώνει ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης καθώς η πολυαγαπημένη μητέρα έφυγε από την ζωή σε ηλικία 69 ετών. 

Ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση σε λογαριασμό του στα social media, όπου πραγματικά τα όσα έγραψε λύγισαν τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Νίκος Παρτσώλης έγραψε τα εξής: «Γελάσαμε γλυκούλα με τ’αστείο σου. Την Κυριακή να μου λένε «Χρόνια πολλά» και τη Δευτέρα «συλλυπητήρια» επειδή βαρέθηκες κι έφυγες. Έτσι της ήρθε χθες, να μην ξυπνήσει ποτέ!

Στα 69 της έφυγε, που στα 69 του έφυγε κι ο μπαμπάς μου. Που μαζί με έκαναν στις 6/9. Μα πόσο γελάσαμε με το αστείο σας. Γενέθλια γιορτή θα τα γιορτάζω με επιτυχία !Στην κηδεία δεν πήγα. Δεν το μπορώ. Ήμουν όμως εκεί. Τηλεφωνικά σε ανοιχτή ακρόαση από το τηλέφωνο της αδερφής μου.

 Στις 11:00 ακριβώς άκουσα τον παπά να ξεκινά να ψέλνει , στις 11:16 τις καμπάνες που χτύπησαν πένθιμα , στις 11:24 άκουσα το παγωμένο ταπ ταπ που έκανε το φτυάρι στο χώμα…Λίγο πριν, στις 11 παρά , μου λέει η αδερφή μου ανάμεσα σε λυγμούς και μύτες να ρουφάνε δάκρυα : «Η κορνίζα της μαμάς που έφερα νομίζω θέλει γυάλισμα». Για να της απαντήσω μέσα στους δικούς μου λυγμούς: «Με πατάτα ωμή καθαρίζει. Έχεις;»


Αυτά τα παιδιά δημιούργησε η μανούλα μας. Κάναμε το καλύτερο που μπορέσαμε…Τέτοια ποστ τα κορόιδευα όταν τα έβλεπα. “Αφού δεν τα διαβάζει αυτός που έφυγε , τι τα γράφεις” …σκεφτόμουν. 

Είναι όμως αυτή η γαμημένη ανάγκη να της απευθυνθείς και δεν μπορείς. Είναι η πίκρα που δεν μπορείς να την πάρεις πια τηλέφωνο και να το σηκώσει. Είναι ο καημός που δεν ξέρεις πού είναι τώρα κι αν περνάει καλά. Είναι επώδυνο…Αλλά αυτό μου έμαθε να κάνω. Να το μοιράζομαι αυτό που με «πνίγει».

Έτσι μου έλεγε: «Όλα θα περάσουν. Όπως περαστικοί είμαστε κι εμείς …».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου