Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020

Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον ΣΚΑΪ;

Γιατί δεν εμφανίστηκε στο J2US ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

Το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα ανακοινώνει πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος το ίδιο βράδυ θα κάνει guest εμφάνιση στο J2US ως κριτής. Μια εφμάνιση που όμως δεν έγινε ποτέ. 

Το πρωί της Κυριακής, η Σίσσυ Χρηστίδου λέει στον αέρα: «Μας είπαν από την παραγωγή του J2US ότι μπορούμε να ανακοινώσουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι στην επιτροπή. Τελικά, δεν αποδεσμεύτηκε από τον ΣΚΑΪ για να πάει σε αυτό το live, αλλά θα το λύσουν μεταξύ τους και μπορεί να είναι στην επόμενη. Τι έχει συμβεί;

Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, από τον ΣΚΑΪ λένε πως ποτέ δεν έγινε συζήτηση για εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο J2US. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες λένε πως οι σχέσεις μεταξύ παρουσιαστή και καναλιού είναι τεταμένες, κάτι που διαπιστώσαμε και τον αέρα του Big Brother την περασμένη Παρασκευή.  Επιπλέον, φαίνεται πως μεταξύ Ανδρέα Μικρούτσικου και Νίκου Κοκλώνη υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας.

«Ο Ανδρέας δεν είπε μόνο στον αέρα «αν δεν με θέλετε να φύγω», το είπε κι εκεί που χρειαζόταν», ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου