Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Ξεσπά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – «Μου σηκώνεται η τρίχα, χαλιέμαι πολύ»

Σαφή απάντηση στους δύσπιστους του εμβολίου δίνει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Την δική του άποψη θέλησε να εκφράσει με σαφήνεια ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γύρω από το πλάνο εμβολιασμού του πληθυσμού για την πανδημία του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός εξέφρασε την έντονη αντίθεση του για όσους συναδέλφους του επιλέγουν να δηλώνουν ανοιχτά και δημοσίως πως δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν επηρεάζοντας συμπολίτες τους.

Στην σελίδα του στο Facebook, o Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ευτυχώς μπαίνω όλο και πιο λίγο στα social… και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ από αυτή την ανεξέλεγκτη “άποψη” που έχει κι η κουτσή Μαρια… όταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς , “διάσημους” ηθοποιούς πχ. που από τη δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλές φορές δυστυχώς διαμορφώνουν κλίμα, να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου “είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ”, μου σηκώνεται η τρίχα… χαλιέμαι πολύ»!

«Μια απλή περιήγηση στο ίντερνετ για την ιστορία των εμβολίων, θα μπορούσε να σου πει ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια, που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες, αρρώστιες που αποδεκάτιζαν ανθρώπους: ευλογιά, πανώλη, φυματίωση, κίτρινος πυρετός, ερυθρά, ιλαρά, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα κλπ.» πρόσθεσε επίσης ο ηθοποιός. «Άκουσα και το άλλο! “Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά, ανθρώπινη ασπίδα” για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό, λέμε! Δεν πειράζει… ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωση τους . Τι να πω; Έχω μείνει άφωνος!».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου