Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

Αδέσποτη σφαίρα στο σπίτι του 11χρονου Μάριου που σκοτώθηκε το 2017 στο Μενίδι

Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν από τον πατέρα του ξυπνούν οδυνηρές μνήμες 

Οδυνηρές μνήμες ξυπνούν οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον πατέρα του 11χρονου Μάριου, του αγοριού που το 2017 είχε χάσει τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα κατά τη διάρκεια γιορτής στον προαύλιο χώρο στο σχολείο του στο Μενίδι.

Ο πατέρας ανάρτησε φωτογραφίες στο Facebook και σε αυτές φαίνονται τρύπες από σφαίρες στον ηλιακό θερμοσίφωνα στο διαμέρισμα όπου μένει η οικογένεια και όπου ζούσε και ο μικρός Μάριος.

Ο πατέρας του Μάριου έχει καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία και ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για την υπόθεση, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

«Σφαίρα σε ηλιακό της πολυκατοικίας στην οποία έμενε ο Μάριος. Άλλο ένα "τυχαίο περιστατικό"; Το Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών ενημερώθηκε», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδάκι, που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του σχολείου για να συμμετάσχει σε σχολική γιορτή, ξαφνικά έπεσε κάτω.

Αρχικά οι παρευρισκόμενοι νόμισαν πως το παιδάκι για κάποιο λόγο ζαλίστηκε και λιποθύμησε, ενώ τα αίματα θεώρησαν πως ήταν επειδή είχε χτυπήσει. Σύντομα διαπιστώθηκε ότι ο μικρός Μάριος έπεσε από αδέσποτη σφαίρα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου