Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

«Ο Γιώργος Μαρίνος με επηρέασε πολύ, έβλεπα τον απόλυτο showman» (βιντεο)

"Δύο άνθρωποι με επηρέασαν πολύ υποσυνείδητα, ο πρώτος ο παππούς μου κι ο δεύτερος ο Γιώργος Μαρίνος."

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας κάθισε στον καναπέ του The 2night show και πέρα από την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, αναφέρθηκε και στον πατέρα του τον μουσικοσυνθέτη Νίκο Δανίκα αλλά και στον Γιώργο Μαρίνο.

Ο πατέρας του είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαρίνο κι ο ίδιος μίλησε για τις αναμνήσεις που έχει: «Έχω λίγες αναμνήσεις γιατί ήμουν μικρός.

Τα περισσότερα τα γνωρίζω από αφηγήσεις του πατέρα μου και της μητέρας μου. Αλλά η πρώτη εικόνα που έχω καθαρή στο μυαλό μου είναι ο Γιώργος Μαρίνος, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Πωλίνα κι ο Δημήτρης Μητροπάνος. Είχα γνωρίσει σχεδόν όλη την μουσική Αθήνα της εποχής.

Ο Γιώργος Μαρίνος με επηρέασε πολύ στο θέμα της υποκριτικής. Δύο άνθρωποι με επηρέασαν πολύ υποσυνείδητα, ο πρώτος ο παππούς μου κι ο δεύτερος ο Γιώργος Μαρίνος. Ο παππούς μου όταν πηγαίναμε και τον βλέπαμε μας έλεγε μας διηγούνταν ιστορίες και μου είχε κάνει εντύπωση ο τρόπος που μας τις έλεγε. Και μετά έβλεπα τον απόλυτο showman στην Μέδουσα μέχρι 13 ετών και λέω τι μαγικό πράγμα ήταν αυτό.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου