Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Ο Σάκης Τανιμανίδης δυσκολεύτηκε με την απόφαση για το Survivor και η Σταματίνα Τσιμτσιλή βάζει φρένο στις φήμες για Alpha (βιντεο)

"Η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Δεν έχει σημασία αν είχα συμφωνήσει για την παρουσίαση του Survivor", λέει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα είναι ο παρουσιαστής του επερχόμενου κύκλου του Survivor, καθώς η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα δεν του επιτρέπει να φύγει για 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Από όταν έγινε γνωστή η αποχώρησή του από το reality επιβίωσης, πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν.

Οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν και οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή.

«Είναι συγκινητικό γιατί έδωσα 3 χρόνια από τη ζωή μου, γιατί πέρασα καταπληκτικές στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, γιατί είναι ένα πρότζεκτ με το οποίο ταυτίστηκα πάρα πολύ, μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά κάποια πράγματα ξεπερνούν κάθε πρότζεκτ, κάθε επαγγελματική απόφαση, κάθε εκπομπή και κάθε Survivor. Στο δικό μου μυαλό και στις δικές μου αρχές, η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα.

Η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Δεν έχει σημασία αν είχα συμφωνήσει για την παρουσίαση του Survivor. Εγώ είχα ταυτιστεί με το πρότζεκτ, αλλά δική μου άποψη σαν τηλεθεατής είναι ότι το Survivor δεν είναι ο παρουσιαστής του, είναι οι παίκτες του.

Από τη στιγμή που θα είμαι στην Ελλάδα, μπορώ να ασχοληθώ με πολλά πράγματα. Οτιδήποτε είναι δημιουργικό και με κρατάει στην Ελλάδα, είναι μέσα στα σχέδιά μου. Από την Acun Medya έχω αποδεσμευθεί. Δεν ξέρω αν θα το αναλάβει ο Γιώργος Λιανός, αλλά σαν τηλεθεατής του δίνω ψήφο εμπιστοσύνης με κλειστά τα μάτια. Ο Γιώργος είναι θεός!», δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στους δημοσιογράφους.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ήρθε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να ξεκαθαρίσει τις φήμες που ακούγονται ότι ο Σάκης Τανιμανίδης πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση νέου reality που ετοιμάζει ο Alpha. Η παρουσιάστρια ήταν ξεκάθαρη:

«Εγώ χθες, μιλώντας με τη δική μας διοίκηση -επειδή ακούστηκαν διάφορα πράγματα για ένα reality στον Alpha και πρόσωπα που συζητάνε-, σε ό,τι αφορά τον Σάκη μου είπαν ότι τον θεωρούν έναν πολύ αξιόλογο παρουσιαστή αλλά σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποιο πρότζεκτ το οποίο συζητούν μαζί του. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει το γεγονός ότι στο μέλλον ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί να είναι στον Alpha ή σε κάποιο άλλο κανάλι.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου