Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (17/12)

Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Ο Κρόνος κινείται στον κοινωνικό σου τομέα και σε μόλις δυο μέρες ο Δίας θα κάνει το ίδιο. Αυτές οι σημαντικές αλλαγές ενθαρρύνουν την ιδιαίτερη προσοχή στους φίλους, τις ομάδες, την κοινότητα και τις ελπίδες. Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες χρειάζονται συνεχή προσπάθεια για αυτό μην απογοητεύεσαι αν σημειωθούν σήμερα κάποιες καθυστερήσεις. Η σχέση με το σύντροφό σου, σου παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεσαι κι έτσι οδηγείσαι σε αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ο Κρόνος κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και ο Δίας θα ακολουθήσει το παράδειγμα του τις επόμενες μέρες. Αυτές οι διελεύσεις σηματοδοτούν την αρχή μιας μακροπρόθεσμης τάσης στην οποία η καριέρα έρχεται σε πρώτη θέση. Οι συνθήκες συνωμοτούν για να σου υπενθυμίσουν τη σημασία της δομής, της ευθύνης, της αξιοπιστίας και της φήμης σου. Ο κύκλος του Κρόνου που θα διαρκέσει έως το Μάρτιο του 2023 είναι ο κύκλος που πραγματικά πρέπει να δουλέψεις προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου δημιουργεί προβληματισμούς που αφορούν στην εξέλιξή της. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε νέες γνωριμίες, όμως μην επενδύεις συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ο Κρόνος μπαίνει σήμερα στον ηλιακό 9ο οίκο σου και ο Δίας θα ακολουθήσει το παράδειγμα του σε δυο ημέρες. Με τους δυο αυτούς μεγάλους πλανήτες να κινούνται σε αρμονία με το ζώδιό σου οι προοπτικές σου ενισχύονται και οι στόχοι σου επιτυγχάνονται. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην του δημιουργείς ανασφάλεια με την επιπολαιότητά σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και μαζί η ενίσχυση του καρνέ των θαυμαστών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μετά από σχεδόν μια τριετή διαμονή ο Κρόνος φεύγει από τον τομέα της συνεργασίας σου και δεν θα επιστρέψει σε αυτόν τον τομέα για τα επόμενα 26 χρόνια. Έτσι μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση ανακούφισης. Ο Κρόνος στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικές και οικείες ρυθμίσεις αλλά οι αλλαγές που θα συμβούν απενεργοποιούν την άμεση πίεση. Η μέρα σου στα εργασιακά εκτός από κάποιες απορρυθμίσεις του προγραμματισμού κυλά ομαλά. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου προετοιμάζει εκπλήξεις.  Εσύ που είσαι μόνη, οι φίλοι σε στηρίζουν για αυτό και μπορείς να τους ανοίξεις την καρδιά σου.

ΛΕΩΝ ♌

Ο Κρόνος περνά στον τομέα των συνεργασιών σου και ο Δίας θα κάνει το ίδιο σε δυο μέρες. Μπορεί να υπάρξει το ερώτημα αν θα δεσμευτείς σε κάτι ή κάποιον, σε  μια τρέχουσα σχέση σου ή όχι. Το φεγγάρι σήμερα ενθαρρύνει την αποφασιστικότητά σου στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να σου ανεβάσει τη διάθεση με κάθε τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις και επαφές που πιθανά προέρχονται από το παρελθόν σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Ο Κρόνος φεύγει από τον τομέα της δημιουργικότητας, της διασκέδασης και του ρομαντισμού και κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας, για μια διαμονή μέχρι το Μάρτιο του 2023. Οι ευθύνες για την εργασία σου μπορεί να μεγαλώνουν όμως σε φέρνουν πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Μικρές στιγμές έντασης ή διαφωνιών με τον ερωτικό σύντροφό σου προσπέρασέ τες και μην χαλάς την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί και να σε κρατά ακόμα δέσμιά του.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ο Κρόνος μετακινείται στον ηλιακό 5ο οίκο σου ενθαρρύνοντάς σε να προσφέρεις περισσότερη δομή στα δημιουργικά έργα σου ή στον ελεύθερο χρόνο σου. Οι ευθύνες γίνονται πολύ πιο εύκολες και φυσικές για αυτή τη μακροπρόθεσμη επιρροή, που θα διαρκέσει μέχρι το Μάρτιο του 2023. Δεν είσαι τόσο υπομονετική σήμερα στα εργασιακά κι αυτό μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου κυλά ήρεμα με όμορφες ανάλαφρες κουβεντούλες. Εσύ που είσαι μόνη, η συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει σου δημιουργεί προβληματισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ο Κρόνος μπαίνει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και ο Δίας θα ακολουθήσει το παράδειγμά του σε μόλις δυο μέρες. Ο Κρόνος μπορεί να ανακουφίσει κάποια από την πίεση ή την αναστολή που μπορεί να είχες αισθανθεί με τις καθημερινές υποθέσεις σου ή τις γενικές προοπτικές σου τα τελευταία χρόνια. Ο Κρόνος επίσης ευνοεί προσεκτικές, υπεύθυνες, αργές αλλά σίγουρες κινήσεις. Σήμερα η συμπεριφορά του αγαπημένου σου σε πείθει για τα συναισθήματα του απέναντί σου. Εσύ που είσαι μόνη, συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ο Κρόνος κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Αυτή η διέλευση θα διαρκέσει έως το Μάρτιο του 2023 και είναι σταθεροποιητική, ευνοώντας την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τη δομημένη μάθηση. Καθώς προχωράς, θα επικοινωνείς με περισσότερο δυναμισμό και θα κερδίζεις περισσότερο το σεβασμό σε θέματα του νου. Μαθαίνεις την αξία της επιλογής των λέξεων σου και περιμένεις στρατηγικές στιγμές για να εκφραστείς. Για σήμερα το ενδιαφέρον σου αποσπάται αποκλειστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ένστικτό σου σε προετοιμάζει για συγκλονιστικές αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ο Κρόνος, ο πλανητικός σου κυβερνήτης φεύγει από το δικό σου ζώδιο σήμερα και αισθάνεσαι πιο ελεύθερη και λιγότερο πιεσμένη. Τώρα που διέρχεται στον τομέα των πόρων σου μέχρι το Μάρτιο του 2023, ο τομέας των οικονομικών σου σε ενδιαφέρει περισσότερο. Είναι μια σημαντική περίοδος για μια πιο υπεύθυνη και ρεαλιστική προσέγγιση στα χρήματα και τα υπάρχοντα. Η αποψινή βραδιά εμπεριέχει έρωτα και πάθος για σένα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, ενώ εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες φαίνεται να σε ενθουσιάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο Κρόνος ολοκληρώνει τη διέλευση του στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει έως το Μάρτιο του 2023. Ο Κρόνος αφορά στην τάξη και τη δομή και χτίζει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, ακόμα και αν δεν αισθάνεσαι πάντα έτσι. Οι γύρω σου απαιτούν την υπευθυνότητα από σένα και σίγουρα θα μάθεις ότι υπάρχουν πολλά οφέλη από την επιλογή αυτού του μονοπατιού. Σήμερα η Σελήνη κινείται επίσης στο δικό σου ζώδιο, ενθαρρύνοντας σε να συνδεθείς με τις συναισθηματικές σου ανάγκες κι αυτό σε φέρνει πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη για αυτό και λάμπεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ο Κρόνος μπαίνει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και σε μόλις δυο μέρες κάνει το ίδιο και Δίας. Αυτά τα βασικά γεγονότα τραβούν την προσοχή σου προς τα μέσα, όχι μόνο τώρα αλλά και τους επόμενους μήνες. Ο Κρόνος επίσης μέχρι το 2023 ενισχύει την ανάγκη ή την επιθυμία σου να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου σε πνευματικό επίπεδο, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει και τον τερματισμό καταστάσεων που έχουν ξεπεράσει κάποια όρια. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να αξιολογήσεις τις ευκαιρίες στα εργασιακά. Κάνε τη βραδιά μοναδική με τον αγαπημένο σου παίρνοντας πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου, σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου