Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Αγχίαλος: Εγκλωβίστηκαν σε αυτοκίνητο από τη νεροποντή

Σε επιφυλακή Πυροσβεστική και Τροχαία λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Προβλήματα προκάλεσε στην Αγχίαλο η νεροποντή που έπεσε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής έσπευσε στην περιοχή, προκειμένου να μεταφέρει σε ασφαλές σημείο επιβάτες δύο ΙΧ, που εγκλωβίστηκαν λόγω συσσώρευσης υδάτων στο ύψος της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Κιλκίς.

Λίγο μετά τις 8 το πρωί η Πυροσβεστική ολοκλήρωσε τη μεταφορά των επιβατών σε ασφαλές σημείο.

«Πρόκειται για το γνωστό σημείο της διασταύρωσης, το οποίο συγκεντρώνει μεγάλο όγκο υδάτων. Αυτή τη στιγμή έχουν συσσωρευτεί ύδατα που φτάνουν και τους 40 πόντους» ανέφερε στο ThessToday.gr, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Χαλκηδόνος, Ζήσης Βαϊνάς.

Όπως είπε ο κ. Βαϊνάς, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο αυτή την ώρα, δεν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, ούτε έχει δημιουργηθεί κάποιο άλλο πλημμυρικό φαινόμενο μέχρι στιγμής στην περιοχή.

Στο σημείο βρίσκονται και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Οι δυνάμεις της Τροχαίας παραμένουν σε επιφυλακή σε όλο το Πολεοδομικό Συγκρότημα για τυχόν προβλήματα που δημιουργηθούν εξαιτίας της νεροποντής που συνεχίζεται και τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλονίκη. Ήδη αναφέρονται από οδηγούς συσσωρεύσεις υδάτων και φερτών υλικών σε διάφορα σημεία, χωρίς ωστόσο να προκαλείται σοβαρό πρόβλημα στην κυκλοφορία.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου