Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Κιμούλης: Όταν η Ευδοκία Ρουμελιώτη «άδειαζε» τον ηθοποιό και μιλούσε για δύσκολες συνθήκες στη συνεργασία τους (βιντεο)

Μεγάλο θέμα συζήτησης έχει ανοίξει η καταγγελία της Ζέτας Δούκα

Το πρωί της Τρίτης, η Ζέτα Δούκα προχώρησε σε μια καταγγελία σε ότι αφορά συνεργασία που είχε κατά το παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη κατά την οποία, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ηθοποιός, υπέστη σωματική και λεκτική βία από τον ηθοποιό.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ηθοποιός «χρεώνει» τον Γιώργο Κιμούλη για «δύσκολες συνθήκες συνεργασίας».

Πριν από περίπου δύο χρόνια, η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες είχε σημειώσει πως: «Μου έχει συμβεί να αντιμετωπίσω αντισυναδελφική συμπεριφορά σε μία παράσταση, όπου δεν ολοκλήρωσα τη σεζόν και έφυγα. Στη συγκεκριμένη παράσταση έκανα τρομακτική υπομονή, αλλά δεν μπορούσα άλλο. Οπότε έγινε μια ωραιότατη αντικατάσταση. Ήμασταν μόνο δύο άτομα, δεν υπήρχε σωτηρία. Ήταν με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Θα το ξανάκανα, αλλά όχι με τον συγκεκριμένο, ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν μιλάμε, είναι ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα να έχω σχέση».

Το απόσπασμα αυτό είχε προβληθεί από την πρωινή εκπομπή του Alpha, «Happy Day» με την Τίνα Μεσσαροπούλου να τονίζει πως η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει αναφερθεί ξανά στην συγκεκριμένη συνεργασία. Η δημοσιογράφος διάβασε ένα απόσπασμα από παλιότερη συνέντευξη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, όπου ανέφερε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη: «Και πρόβλημα υγείας να μην είχα δύσκολα θα άντεχα να συνεχίσω το έργο αυτό με τον Γιώργο Κιμούλη. Ο λόγος είναι ότι οι συνθήκες της συνεργασίας μας υπήρξαν πολύ δύσκολες για μένα. Στεναχωρήθηκα έτσι όπως τελείωσε και περισσότερο πικράθηκα. Δεν ταίριαξαν καθόλου οι χημείες μας».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου