Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

Η Αιμιλία Υψηλάντη κόλαφος για τον Γιώργο Κιμούλη – «Μου άσκησε ψυχολογική βία»

"Είχε όμως την εξυπνάδα και την σκηνική ευφυϊα να χρησιμοποιήσει εκλεπτυσμένες μεθόδους για να με ακυρώσει ως προσωπικότητα και καλλιτέχνη" ανέφερε η Αιμιλία Υψηλάντη για τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μίλησε για όλα όσα της είχε κάνει ο Γιώργος Κιμούλης και την κακή συνεργασία τους.

«Εγώ έχω προσωπική εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη.

Όταν άκουσα την κ. Δούκα κατάλαβα ακριβώς τι έλεγε, όπως και πολλές Ελληνίδες πρωταγωνίστριες. Δεν κρίνουμε για το ταλέντα αλλά κάποιοι έχουν αήθεις και κάκιστες συμπεριφορές προς συναδέλφους κι αυτό όχι στην προσπάθεια μιας πρόβας αλλά από οργανωμένη αντίληψη να εξοντώσουν τον άλλον ως προσωπικότητα κι ως καλλιτέχνη. Πριν από 30 χρόνια δούλεψα μαζί του κι ήμασταν μαζί με την Μαριάννα Τουμασάτου που δεν ξέρω αν κατάλαβε την άσκηση βίας από τον ίδιο προς εμένα. Είχε όμως την εξυπνάδα και την σκηνική ευφυϊα να χρησιμοποιήσει εκλεπτυσμένες μεθόδους για να με ακυρώσει ως προσωπικότητα και καλλιτέχνη. Είναι πολύ δύσκολα να τα αποδείξω αλλά κάποιοι συνάδελφοι νομίζω ότι το πήραν χαμπάρι.

Δεν έγιναν αυτές οι καταγγελίες για να χωριστούν στρατόπεδα αλλά για να εξαλειφθεί η πληγή. Εγώ βγαίνω και λέω την ψυχολογική βία που είχα υποστεί ως πρόεδρος του ΣΕΗ. Αν ο Γιώργος Κιμούλης πάει την Ζέτα Δούκα στα δικαστήρια, εγώ είμαι στο πλευρό της. Ελπίζω να καταλαβαίνει ο ίδιος τι κάνει. Τον λυπάμαι για την μοναξιά του και τον οικτίρω. Ότι χρειάζεται να κάνει αυτά, για να επιβεβαιώσει την ύπαρξή του. Εγώ έχω την ηλικία να καταλάβω τον άλλον, όχι όμως ένα νέο κορίτσι που καταρρακώνεται ψυχολογικά.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου