Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Η Ράνια Τζίμα αιφνιδιάζει και εξηγεί γιατί την αποκαλούσε «χαζό» ο πατέρας της (βιντεο)

Απολαυστική η Ράνια Τζίμα στην κουβέντα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Μια διαφορετική της πλευρά παρουσίασε η Ράνια Τζίμα, τη νύχτα της Τετάρτης, στο πλατό του The 2night Show όταν βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA αποκάλυψε, μέσα σε όλα, με χιούμορ την πιο… επική ατάκα που έχει δεχθεί από τον πατέρα της!

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Ράνια Τζίμα τόνισε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 πως «ο μπαμπάς μου δεν συμπαθεί καθόλου τους δημοσιογράφους. Ακόμα και τώρα μου λέει «τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις», «παπατζιλίκι» και «πουλάτε αέρα κοπανιστό». Τέτοια πράγματα. Σκληρός, αυστηρός. Νομίζω ότι εκείνος πιστεύει πως αυτά που πραγματικά χρειάζεται να ξέρει, θα βρει έναν τρόπο να τα μάθει και δεν μας έχει εμπιστοσύνη για τον τρόπο που του τα μεταφέρουμε. Μας βλέπει με μεγάλο σκεπτικισμό».

«Είναι και ένας άνθρωπος πολύ βαθιά πολιτικοποιημένος. Δηλαδή εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι που η πολιτική συζήτηση ήταν καθημερινή υπόθεση. Το οποίο νομίζω πως πέρασε και στο δικό μου DNA» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος. «Το χειρότερο από όλα, που με εκνευρίζει πάρα πολύ, είναι πως όχι μόνο δεν με βλέπει στο δελτίο αλλά με παίρνει και τηλέφωνο την ώρα του δελτίου. Να μου πει, δε, κάτι αδιάφορο. Σε βαθμό που πιστεύω ότι, χωρίς να το καταλαβαίνει, το κάνει επίτηδες».

«Όταν ήμουν στην ΕΡΤ3 έπαιρνα 594 ευρώ και έλεγε στη μάνα μου που ζούσε τότε, «το παιδί σου είναι χαζό. Γυρίζει στο σπίτι στις μία τη νύχτα, είναι τελείως χαζό και έχει κάποιο πρόβλημα». Αναρωτιόταν αν ήμουν καλά και τι έκανα» συμπλήρωσε με πλήρη ειλικρίνεια η Ράνια Τζίμα.

Μια απολαυστική εξομολόγηση από την Ράνια Τζίμα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου