Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Κώστας Σπυρόπουλος: Η επίσημη απάντησή του στις καταγγελίες

Δείτε όλα όσα δηλώνει ο Κώστας Σπυρόπουλος μέσω του δικηγόρου του.

Μετά τις καταγγελίες από την Τζένη Μπότση, την Αγγελική Λάμπρη και τη Λουκία Μιχαλά, ο Κώστας Σπυρόπουλος παίρνει επίσημη θέση και απαντά με δήλωση μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του.

Όλα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος:

Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, καταγγελίες από καταξιωμένες γυναίκες ηθοποιούς, σε βάρος του εντολέα μου Κώστα Σπυρόπουλου, υπό τον τίτλο «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα». Αναγνωρίζω ότι τέτοιες καταγγελίες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και δημιουργούν αισθήματα συμπαράστασης προς τα «θύματα» και αποστροφής προς το φερόμενο «θύτη». Ωστόσο, αποτελεί ένδειξη πολιτισμού μιας κοινωνίας ο φερόμενος θύτης να μην στοχοποιείται τόσο βάναυσα, ειδικά, όταν δεν υφίσταται καταγγελία που ναμπορεί να ερευνηθεί από το μόνο θεσμό που έχει αυτή την εξουσία, ήτοι τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Ουδείς δικαιούται να την υποκαταστήσει στο έργο της.

Σε κάθε περίπτωση και σεβόμενος απόλυτα την αξία του ανθρώπου, ο εντολέας μου υπογραμμίζει ότι, εάν προσέβαλε κάποιον ή τον έκανε να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι΄αυτό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του. Υπενθυμίζω ότι στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του έχει συνεργαστεί με πλειάδα ηθοποιών, σκηνοθετών και καλλιτεχνικών συντελεστών. Οι συνεργασίες του υπήρξαν πάντοτε αρμονικές, μέσα σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού της ανθρώπινης προσωπικότητας και με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού καλλιτεχνικού αποτελέσματος.

Αθήνα, 29.01.2021

Με εκτίμηση

Αλέξης Γ. Στεφανάκης

πηγή

1 σχόλιο: