Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021

Κώστας Σπυρόπουλος: Η ηθοποιός Έμυ Στυλιανίδου τον καταγγέλλει για «άσεμνες κινήσεις στον εαυτό του» (βιντεο)

Σοκάρουν τα όσα περιγράφει πως βίωσε η ηθοποιός Έμυ Στυλιανίδου σε ακρόαση από τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Ακόμα μια επώνυμη καταγγελία δέχεται ο Κώστας Σπυρόπουλος έπειτα από εκείνες των συναδέλφων του, Τζένης Μπότση, Αγγελικής Λάμπρη και Λουκίας Μιχαλά.

 Αυτή τη φορά η ηθοποιός Έμυ Στυλιανίδου έρχεται να κατηγορήσει δημοσίως τον γνωστό καλλιτέχνη για την εμπειρία που βίωσε η ίδια κατά τη διάρκεια ακρόασης.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα» το πρωινό της Κυριακής, η Έμυ Στυλιανίδου θέλησε με θάρρος να αποκαλύψει το περιστατικό που βίωσε η ίδια όταν βρέθηκε απέναντι στον Κώστα Σπυρόπουλο.

«Εγώ με ονοματεπώνυμο και καλώ και τις άλλες κοπέλες που τους έχει συμβεί κάτι ανάλογο να βγουν να καταγγείλουν το γεγονός. Όχι για μια προβολή πεντάλεπτη, ούτε να κάνουμε τηλεοπτικό δικαστήριο. Απλά να καταθέσουμε την ψυχή μας και να πούμε αλήθεια μας» σημειώνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός προχωρώντας στην προσωπική της εξομολόγηση. «Πριν από κάποια χρόνια μου είπαν να πάω σε μια οντισιόν. Σε ένα θέατρο στο Μεταξουργείο. Πήγα ευπρεπώς ενδεδυμένη, γιατί μπορεί να ακουστούν πολλές γνώμες. Συνήθως λέγεται «τι φορούσες», «προκάλεσες» και το λέω για να ξεκαθαρίσω κάποιες σκιές. Φορούσα ένα παντελόνι και ένα πουκάμισο. Όταν πήγα στο θέατρο με υποδέχτηκε ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Ο κύριος Σπυρόπουλος. Κλείδωσε πίσω μου την πόρτα. Αυτό με θορύβησε λίγο, αλλά είπα μήπως γίνεται έτσι. Πίστευα πως θα ήταν και άλλοι άνθρωποι μέσα στο θέατρο. Δεν είδα κανέναν άλλον, ήμουν μόνη. Κατάλαβα ότι κάνει την οντισιόν με έναν, έναν άνθρωπο και κλείνει ραντεβού προσωπικό στον κάθε έναν. Κάναμε μια συζήτηση αλλά κάτι δε μου άρεσε. Μια διαχυτικότητα».

«Στη συνέχεια μου έδωσε να διαβάσω ένα κείμενο του Σάμουελ Μπέκετ. Και από εκεί και μετά άρχισε μια συμπεριφορά πολύ οικεία» πρόσθεσε η ηθοποιός στην εκπομπή του OPEN. «Εγώ καθόμουν στην καρέκλα. Ο ίδιος ήταν απέναντί μου και άρχισε να κάνει κάποιες άσεμνες κινήσεις στον εαυτό του. Εγώ στη θέα όλων αυτών έφυγα από τη σκηνή και πήγα στην αίθουσα. Ο ίδιος δεν ξέρω τι μπορεί να έπαθε από την αντίδραση μου. Από τον πανικό μου, τον φόβο μου και τον τρόμο μου άρχισα να γελάω υπερβολικά έντονα. Και σε μένα, στα αφτιά μου ηχούσαν τα γέλια μου περίεργα».

«Μετά από όλα αυτά άνοιξε την πόρτα και εγώ έφυγα τρέχοντας. Το θέατρο θέλω να διευκρινίσω και να ακουστεί, παρακαλώ αυτό, πως το θέατρο δεν είναι δουλειά όπως ακούγεται ότι «σε όλες τις δουλειές γίνεται αυτό». Ακόμα και τώρα που μιλάω, μετά από τόσα χρόνια, είμαι ταραγμένη» συμπλήρωσε η Έμυ Στυλιανίδου. «Πολλές φορές έχω προβληματιστεί εάν σε αυτό τον χώρο πάνε άνθρωποι που νοσούν ή νοσούν σε αυτό τον χώρο».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου