Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Μητέρα έβγαλε τα μάτια και έκοψε κομμάτι από τη γλώσσα της 5χρονης κόρης της

Η 30χρονη πίστευε ότι το παιδί ήταν δαιμονισμένο – Φρίκη στη Βραζιλία

Μια 30χρονη μητέρα από τη Βραζιλία ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 5χρονη κόρη της, της έβγαλε τα μάτια, έκοψε τμήμα της γλώσσας της και προσπάθησε να τη φάει, πιστεύοντας πως η μικρή είχε καταληφθεί από δαιμονικό πνεύμα.

Η Josimare Gomes συνελήφθη την Κυριακή στο σπίτι της στα βόρεια της χώρας και ομολόγησε τον φόνο της κόρης της, Brenda da Silva.

Η μικρή βρέθηκε χωρίς μάτια και με ένα τμήμα της γλώσσας της να λείπει. Το είχε μασήσει η μαμά της, αλλά δεν μπόρεσε να το καταπιεί.

Είπε στους αστυνομικούς ότι η κόρη ήταν δαιμονισμένη. Το τηλεφώνημα στις αρχές έκανε ο πατέρας της 30χρονης, Marinho da Silva, ο οποίος δήλωσε ότι η κόρη του είχε κλειστεί με την εγγονή του στο μπάνιο για μισή ώρα και δεν άνοιγε την πόρτα.

Η οικογένεια ανησύχησε όταν είδε αίμα και νερά να βγαίνουν από το μπάνιο. Ο παππούς έσπασε την πόρτα και βρήκε την κόρη του μέσα στα αίματα και με ένα ψαλίδι στα χέρια.

Εκεί τη βρήκαν οι αστυνομικοί, πάνω από τη σορό της 5χρονης να λέει προσευχές και να κρατά θρησκευτικά σύμβολα.

Η Gomes δεν μπορούσε να μιλήσει και ήταν σε εμφανή σύγχυση, δίνοντας την κατάθεσή της σε διάφορες γλώσσες. Έλεγε πως η κόρη της ήταν ζωντανή, είχε σκοτώσει τον δαίμονα, όχι το παιδί της.

Η μητέρα ήταν γνωστό ότι έπασχε από ψυχική πάθηση και οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για ψυχωσικό επεισόδιο.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου