Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Νένα Μεντή: Γι’ αυτό απέρριψε το ρόλο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στην ταινία

Δείτε όλα όσα είπε η Νένα Μεντή.

Στον Real FM και τον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε συνέντευξη η Νένα Μεντή, η οποία αποκάλυψε για ποιους λόγους απέρριψε να ενσαρκώσει την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου στην ομώνυμη ταινία για τη ζωή της μεγάλης στιχουργού.

Υπενθυμίζουμε πως η Νένα Μεντή είχε ενσαρκώσει την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, σε μια, ομολογουμένως, εξαιρετική θεατρική παράσταση.

«Κατ’ αρχήν μου προτάθηκε εμένα ο ρόλος της Ευτυχίας. Δεν μου άρεσε το σενάριο, δεν συμφωνούσα. Επίσης, αν έκανα την “Ευτυχία” στο σινεμά ή όπου αλλού, θα την έκανα με τον Πέτρο Ζούλια, δεν θα την έκανα μόνη μου, μ’ έναν άλλο σκηνοθέτη, μ’ έναν άλλο συγγραφέα. Κατάλαβες; Για λόγους, κατ’ αρχήν, συναισθηματικούς. Και μετά επαγγελματικούς και συναδελφικούς. Όταν είδα, βέβαια, την ταινία, που δεν θέλω να τη σχολιάσω, καθόλου, γιατί μπορεί να φανεί από κάποιους που δεν με ξέρουν ότι μπορεί να έχω έναν ανταγωνισμό, είπα… Παναγία μου, πώς με φώτισες;», είπε αρχικά η Νένα Μεντή.

«Ναι, ναι, χωρίς να είναι κακή, πρόσεξε, ε; Δεν λέω αυτό επ’ ουδενί. Όχι, αλλά δεν είναι αυτό που θέλαμε εμείς με τον Πέτρο να βγάλουμε. Είναι άλλο το ζητούμενο. Δεν σημαίνει ότι είναι κακό εκείνο, καθόλου. Και ειδικά στην παραγωγή και στη σκηνοθεσία ήταν πολύ καλό. Αλλά, φυσικά, για να μην είμαι και τόσο μετριόφρων, η “Ευτυχία” η ταινία έσκισε, επειδή υπήρχε η “Ευτυχία” η παράσταση», πρόσθεσε επίσης η Νένα Μεντή.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου