Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ο Πέτρος Κωστόπουλος για την κατάθλιψη – «Έχει περάσει από το μυαλό μου η σκέψη να πηδήξω»

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον ΑΝΤ1.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης τετ α τετ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. 

Σε μια εμφάνιση τηλεοπτική μετά από μεγάλο διάστημα αποχής, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια εξομολόγηση καρδιάς και έναν απολογισμό ειλικρίνειας της τελευταίες δεκαετίας.

Η απόλυτη οικονομική καταστροφή, η μάχη με την κατάθλιψη, ο «πόλεμος» που δέχθηκε και οι φίλοι που χάθηκαν.

Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κωστόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 πως «όταν μπεις στη διαδικασία να χάσεις και τους τρεις πυλώνες της ζωής σου, τη δουλειά, την οικογένεια και τους φίλους σου, η μοναξιά είναι εκκωφαντική. Σαν ένα πλοίο που σφυρίζει στα αυτιά σου μέσα σε ένα δωμάτιο».

«Να σου επιτίθενται τα ζόμπι από γύρω, να μην μπορείς να ορθοποδήσεις και να είσαι ένας μαλ@κ@ς μόνος σε ένα σπίτι. Ε θες να πηδήξεις! Και έχει περάσει από το μυαλό μου αυτή η σκέψη. Πολύ εύκολα αλλά έκανα μια κουβέντα. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Μου είπε η ψυχίατρος που πήγα ότι δεν μου χρειάζεται και πολύ γιατί ξέρω τι έχω» πρόσθεσε ο εκδότης.  «Μου λέει, λοιπόν, πως θα καταφέρω κάτι πάρα πολύ βαρύ. Θα καταφέρω να κάνω δυστυχισμένα τα παιδιά μου, μέχρι να πεθάνουν, κομπλεξικά και να μισούν την κοινωνία η οποία σε οδήγησε σε αυτό. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω στα παιδιά μου. Και έτσι αποφάσισα ότι μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα το οποίο δεν φαίνεται».

Πέτρος Κωστόπουλος από καρδιάς στο The 2night Show του ΑΝΤ1…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου