Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο – Έχασε τη ζωή του ένας 54χρονος άνδρας

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα του συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 54χρονος άνδρας ο οποιος νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Ο άτυχος άνδρας έφερε σοβαρά τραύματα μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ηρακλείου-Μοιρών, ενώ χρειάσθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί.

Μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε άμεσα καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν σοβαρή, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 και μισή το μεσημέρι της Δευτέρας, στο Ηράκλειο, όταν δύο αυτοκίνητα υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ηρακλείου-Μοιρών, στο ύψος των Αθανάτων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δύο άτομα τραυματίστηκαν ενώ ο ένας οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημα του.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής που προχώρησαν στον απεγκωβισμό του οδηγού.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο άτομα εκ των οποίων ένας 54χρονος μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ηρακλείου.

(φωτογραφία αρχείου)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου