Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Συγκινημένη η Ευαγγελία Μουμούρη στο Pop Up για τη Τζένη Μπότση – «Το περιμέναμε πολλά χρόνια» (βιντεο)

«Δεν είναι μόνο αυτά τα τρία κορίτσια», λέει η Ευαγγελία Μουμούρη.

Στον αέρα της εκπομπής Pop Up βγήκε συγκινημένη η Ευαγγελία Μουμούρη, μετά την ανάρτηση που έκανε η καλή της φίλη, η Τζένη Μπότση, μαζί με την Αγγελική Λάμπρη κατά του Κώστα Σπυρόπουλου.

Όπως εξήγησε η Ευαγγελία Μουμούρη, περίμενε πολλά χρόνια αυτή τη στιγμή και δήλωσε περήφανη που κατάφερε η φίλη της να ελευθερωθεί, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, δεν ξέρω αν μπορώ να μιλήσω. 

Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τη φίλη μου που κατάφερε να ελευθερωθεί μετά από τόσα χρόνια, κατάφερε να βρει την κατάλληλη στιγμή για να μπορέσει να αναπνεύσει. Το περιμέναμε πάρα πολλά χρόνια.

 Αυτά που συνέβαιναν τα συζητούσαμε, κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου. Φυσικά και μου το είχε εξομολογηθεί η Τζένη. Και δεν είναι μόνο αυτά τα τρία κορίτσια. Αυτά τα τρία κορίτσια βρήκαν τη δύναμη να το πουν αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά η Ευαγγελία Μουμούρη

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς αυτό το άρθρο. Φυσικά και υπάρχουν κι άλλες γυναίκες που γνωρίζουμε. Κοιμόμουν κάθε μέρα και παρακαλούσα όταν ξυπνήσω να το δω. Δεν μιλάμε για λεκτική βία, μιλάμε για κάτι πολύ σοβαρό, αρρωστημένο. Αυτά τα κορίτσια δεν είναι τρελά για να βγουν να το πουν έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που συνέβη, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Ευχαριστώ πολύ τη φίλη μου και ας γίνει παράδειγμα να μην γίνονται αυτά στο θέατρο», πρόσθεσε επίσης η Ευαγγελία Μουμούρη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου