Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Τζεν Ψάκη: Η Ελληνίδα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου συστήθηκε στους δημοσιογράφους – «Θα φέρουμε πίσω την αλήθεια» (φωτο & βιντεο)

H πρώην αναλύτρια του CNN έδωσε το στίγμα της νέας κυβέρνησης

Η λληνικής καταγωγής εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Μπάιντεν, Τζεν Ψάκη, συστήθηκε στα ΜΜΕ, αντικαθιστώντας την Κέιλι ΜακΕνάνι της κυβέρνησης Τραμπ.

Η Ψάκη στην πρώτη της επίσημη ενημέρωση ως εκπρόσωπος Τύπου του Λευκοί Οίκου, τόνισε πως ο Μπάιντεν της ζήτησε να διασφαλίσει ότι επικοινωνούμε για τις πολιτικές της κυβέρνησης και να φέρει πίσω την αλήθεια και την διαφάνεια.


«Θα υπάρχουν μέρες που θα βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Αυτό είναι εντάξει. Είναι μέρος της δημοκρατίας μας. Θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των Αμερικανών. Αυτό είναι ο κεντρικός στόχος του Λευκού Οίκου σε καθημερινή βάση», ανέφερε η Ψάκη. Τόνισε επίσης πως θα υπάρχει τις καθημερινές ενημέρωση για τον κορονοϊό και άλλα ζητήματα, αλλά όχι τα σαββατοκύριακα.

Σε ερώτηση κατά το πόσο ο Μπάιντεν θα έχει συμμετοχή στις συσκέψεις για τον κορονοϊό, η Ψάκη που υπήρξε αναλύτρια του CNN, απάντησε πως θα έχει «αρκετή» συμμετοχή, ενώ αναφορικά με το αν θα ψηφίσουν και οι Ρεπουμπλικάνοι υπέρ της πρότασης για το πρόγραμμα ανάκαμψης της οικονομίας, ύψους 1,9 τρισ. δολαρίων, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου απάντησε: «Ελπίζουμε πως θα ψηφίσουν υπέρ για να υποστηρίξουν την βοήθεια ανακούφισης που θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους που εκπροσωπούν».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου