Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; 

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα

Κριός

Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να προκαλούν τα πάθη ή την ανάγκη σου για δράση, ειδικά όσο προχωρά η μέρα και κατευθυνόμαστε προς ένα τετράγωνο Άρη – Δία. 

Μπορεί να υπάρξει μια ισχυρή παρόρμηση να διορθώσεις ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα ή να αναλάβεις ένα φιλόδοξο έργο.

Ενώ υπάρχει το θάρρος και η αυτοπεποίθηση για να ξεκινήσεις θα πρέπει να εξημερώσεις τις παρορμήσεις σου. Εξέτασε πιθανότητες που θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στα εργασιακά σχέδια σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μάθε να περιμένεις.

Ταύρος

Τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι πολύ υψηλά αυτές τις μέρες και σήμερα που ο Άρης κατευθύνεται προς τον Δία παράγει θαρραλέα και τολμηρή διάθεση. Η ανεξαρτησία και η ελευθερία σου είναι πιο σημαντικά για σένα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η Σελήνη περά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο ενισχύοντας περαιτέρω το συναισθηματικό σου βαρόμετρο. Διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι από γνωριμίες που δεν έχουν να σου δώσουν κάτι ουσιαστικό.

Δίδυμοι

Οι σημερινές μετακινήσεις τείνουν να σε κρατούν στο παρασκήνιο για ξεκούραση και αναπλήρωση, αλλά επίσης προκαλούν έντονα συναισθήματα και επιθυμία για δράση. Ειδικά καθώς προχωρά η μέρα η τάση να ξεπεράσεις τα όριά σου ή να υπερβάλεις είναι έντονη. Οι υποσχέσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να είναι καλοπροαίρετες και θα μπορούσαν να ειπωθούν στη ζέστη της στιγμής όμως θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες.

Καρκίνος

Σήμερα φαίνεται να είσαι ενθουσιασμένη και να σου δίνονται κίνητρα, ειδικά καθώς περνά η μέρα. Οι αποφάσεις που εμπλέκονται ή λαμβάνονται με φίλους μπορεί να είναι υπερβολικά βιαστικές. Το ίδιο ισχύει και για τις αποφάσεις που αφορούν στα εργασιακά. Υπάρχουν υπέροχα παθιασμένες στιγμές με τον αγαπημένο σου και συναισθήματα αγάπης, αρκεί να μην είσαι καταπιεστική. Το πολύ χρειάζεται έλεγχο. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες φαίνεται να ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Λέων

Οι σημερινές ενέργειες μπορούν να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα αλλά και κάποια ανυπομονησία και ίσως κάποια αλαζονεία. Μην κρίνεις γρήγορα σήμερα και μην βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα καθώς υπάρχουν λεπτομέρειες που θα αποκαλυφθούν αργότερα. Ο ενθουσιασμός σου στα εργασιακά για την επίτευξη των στόχων σου ανεβαίνει στα ύψη, αλλά ίσως χρειαστεί περισσότερη έρευνα. Μην ξεπερνάς τα όρια καθώς ο Άρης και ο Δίας κατευθύνονται προς ένα τετράγωνο. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκεται ίσως και στα καλύτερά της. Εσύ που είσαι μόνη, καταστάλαξε στα θέλω σ

Παρθένος

Η Σελήνη εναρμονίζεται με το δικό σου ζώδιο σήμερα αναδεικνύοντας το φυσικό θάρρος σου. Ωστόσο ένα τετράγωνο του Άρη με το Δία επηρεάζει τη μέρα και η ανυπομονησία σε θέματα ρουτίνας μπορεί να είναι πρόβλημα. Οι στόχοι σου είναι πολύ υψηλοί και ίσως θελήσεις να κάνεις μικρές αλλαγές σε θαμπές ή άψυχες περιοχές – τομείς της ζωής σου. Η καλή σου ενέργεια είναι μεταδοτική κι έτσι η βραδιά με τον αγαπημένο σου μοιάζει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου αυξάνονται όμως έχεις γίνει εξαιρετικά επιλεκτική.

Ζυγός

Μπορεί να αισθανθείς ενθουσιασμένη σήμερα για την πραγματοποίηση αλλαγών, αλλά μπορεί να προκύψουν εντάσεις που απορρέουν από την επιθυμία να αναλάβεις πάρα πολλά και πολύ γρήγορα. Οι δημιουργικές σου ιδέες στα εργασιακά μπορεί να είναι φανταστικές όμως δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να τις εφαρμόσεις. Περιόρισε την κτητικότητά σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις, ειδήσεις και τηλεφωνήματα ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Σκορπιός

Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να προκαλούν την ανάγκη σου για αλλαγή και μπορεί να βρεις τον εαυτό σου πολύ ανυπόμονο για πράγματα που ακόμα είναι θαμπά ή περιορισμένα. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα και προχωρούμε προς ένα τετράγωνο με τον Δία και τον Άρη, ο ενθουσιασμός σου αυξάνεται και έχεις τη διάθεση να ωθήσεις την τύχη σου. Οι υποσχέσεις που ήδη έχεις δώσει στον αγαπημένο σου είναι δύσκολο να τηρηθούν. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου περνά ευχάριστα με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.

Τοξότης

Οι ενέργειες της ημέρας προκαλούν ενθουσιασμό καθώς ο Άρης κατευθύνεται προς ένα τετράγωνο με τον Δία. Αυτή η επιρροή φαίνεται τυχερή όμως είναι προτιμότερο να αποφύγεις παρορμητικές ή υπερβολικές ενέργειες. Μπορεί να νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα από όσα τελικά μπορείς κι αυτό να σε οδηγήσει στην εξάντληση ή σε λάθη. Απόφυγε την γκρίνια και τα παράπονα απέναντι στον αγαπημένο σου προκειμένου να διατηρήσεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου αυξάνονται κι αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου.

Αιγόκερος

Η Σελήνη εναρμονίζεται σήμερα με το δικό σου ζώδιο και σου υπενθυμίζει την ανάγκη σου για έκφραση και απόλαυση. Ειδικά καθώς προχωρά η μέρα υπάρχει μια τάση να μπαίνεις σε ισχυρότερα παιχνίδια και να θέλεις να κάνεις διαφορετικά πράγματα. Συγκράτησε όμως τις παρορμήσεις σου και μην υπερβαίνεις τα όρια, τις αντοχές ακόμα και τις ικανότητές σου. Οι συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορούν εύκολα να παρεκτραπούν με την ανάγκη σου να του επιβάλλεις τις απόψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλύτερα να το ξανασκεφτείς.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να νιώσεις μια ξαφνική ανάγκη για αλλαγές ή για βελτίωση της ζωής σου. Είναι προτιμότερο να αντισταθείς στην άσκηση πίεσης στον εαυτό σου για να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Σκέψου εάν οι παρορμήσεις σου προέρχονται από μια πραγματική ανάγκη ή ότι περιμένεις πολλά από τον εαυτό σου. Τα επαγγελματικά σχέδιά σου που έχουν μελετηθεί καλά μπορούν να προχωρήσουν μπροστά, αλλά τα τυχερά παιχνίδια και οι ριψοκίνδυνες ενέργειες είναι απίθανο να πάνε καλά με το τετράγωνο Δία – Άρη. Μοιράσου τις σκέψεις και τα όνειρά σου με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα που δεν γνωρίζεις αρκετά.

Ιχθείς

Οι σημερινές διαμετακομίσεις τείνουν να αυξάνουν την επιθυμία σου για δραστηριότητα και ανάπτυξη. Ειδικά καθώς προχωρά η μέρα ο ενθουσιασμός σου αυξάνεται αλλά υπάρχει μια τάση να χάνεις τους στόχους σου με τον Άρη και το Δία να κατευθύνονται προς ένα τετράγωνο. Η αναμονή άμεσων αποτελεσμάτων στα εργασιακά μπορεί να σου ρίξει λίγο τη διάθεση ή την ενέργεια. Συναισθηματικά ανακτάς τις ισορροπίες σου είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε αναζητάς ένα μόνιμο σύντροφο.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου