Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Η Δήμητρα Παπαδήμα αποκαλύπτει – «Με έστειλε μέχρι την ψυχιατρική κλινική» (βιντεο)

"Έχω δεχθεί όλων των ειδών βία" εξομολογήθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα στο MEGA.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε αποκλειστικά η Δήμητρα Παπαδήμα, το βράδυ της Τετάρτης, αποκαλύπτοντας την σεξουαλική κακοποίηση που είχε δεχθεί στο παρελθόν από σκηνοθέτη.

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Παπαδήμα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δέχθηκα μία σeξουαλική βία την ώρα της παράστασης που αυτό, αν μου ζητηθεί από τον εισαγγελέα, ευχαρίστως να πάω να το καταθέσω.

Κι αυτό από άνθρωπο με εξουσία και νέας ηλικίας. Έφτασα να παίρνω χάπια κι από μικρή ηλικία, Με έστειλε μέχρι την ψυχιατρική κλινική του Σισμανογλείου. Αν μου ζητήσει εισαγγελέας να καταθέσω, έχω να καταθέσω πάρα πολλά και να μπούνε πράγματα στη θέση του. Αν μπορεί να γίνει αυτό ποτέ».

«Δεν το είπα σε κανέναν γιατί εγώ ζω από αυτή τη δουλειά. Τόσο δηλαδή είμαι φοβισμένη» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός. «Έχω δεχθεί όλων των ειδών βία. Δεν με έχουν κλωτσήσει, δεν με έχουν βρίσει. Εγώ ήμουν αυτή που κλώτσησα, χτύπησα και έφυγα από τη δουλειά Δεν περίμενα να ολοκληρώσω δηλαδή τη δουλειά γιατί η ψυχολογική μου κατάσταση, εκεί που με είχαν φέρει, δεν το επέτρεπε».

Μια εξομολόγηση ψυχής από τη Δήμητρα Παπαδήμα στο MEGA…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου