Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Πώς θα είναι η μέρα σου; 

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα

Κριός

Η Σελήνη όλη μέρα στο δικό σου ζώδιο αναζωογονεί το πνεύμα σου. Ο Ήλιος κινείται στον κοινωνικό σου τομέα ξεκινώντας έναν κύκλο διάρκειας ενός μήνα που δίνει έμφαση στη σύνδεση και στην απόλαυση σχέσεων.

Μέχρι τις 18/2 η επιθυμία σου να συνεισφέρεις, να κοινωνικοποιηθείς, να συνδεθείς ή να εστιάσεις σε προσωπικούς στόχους ευτυχίας έρχεται στο προσκήνιο. Υπάρχει κάποια έλλειψη έμφασης στην καριέρα και αυξάνεται το ενδιαφέρον σου για την εύρεση νέων στόχων. Εμπιστεύσου τις απόψεις φίλων για τη βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ αυξάνεται και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου.

Ταύρος

Ενώ η Σελήνη συνεχίζει τη διαμετακόμιση της στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, ο Ήλιος κατευθύνεται στο πιο ορατό μέρος του ηλιακού σου χάρτη για μια διαμονή μέχρι τις 18/2. Αυτό το διάστημα ενισχύεται η δύναμη της προσωπικότητάς σου στη δημόσια ή την επαγγελματική σου ζωή. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για τον καθορισμό στόχων και προτεραιοτήτων. Δείξε περισσότερη υπευθυνότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιόλογες γνωριμίες προκύπτουν στη ζωή σου το επόμενο διάστημα. 

Δίδυμοι

Ο Ήλιος κατευθύνεται σήμερα στον ηλιακό 9ο οίκο σου και αυτός ο κύκλος ξυπνά την ανάγκη σου για φροντίδα του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος σου με διαφορετικές δραστηριότητες, απόψεις, ιδέες, βιβλία, μαθήματα και συνδέσεις με άτομα που έχουν διαφορετικές προοπτικές. Οι φιλοδοξίες και τα ιδανικά σου είναι οι ισχυρότερες κινητήριες δυνάμεις σου αυτήν τη στιγμή. Οι στιγμές που περνάς με τον αγαπημένο σου έχουν πάθος και ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, μην λες όχι σε νέες προκλήσεις και γνωριμίες.

Καρκίνος

Ο Ήλιος κινείται στον τομέα της οικειότητας για μια διαμονή ενός μήνα και είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για εστιασμένη προσοχή σε έργα και σχέσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι μια εποχή που μπορείς να απαλλαγείς από κακές συνήθειες, να αποκτήσεις περισσότερη προσωπική δύναμη και μια ισχυρότερη αίσθηση προσωπικής ολοκλήρωσης. Αλλαγές τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές τείνουν να συμβαίνουν τώρα που σου υπενθυμίζουν ότι μεγαλώνεις, μαθαίνεις και μεταμορφώνεσαι. Άκου το ένστικτό σου και κάλυψε τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, κρυφοί θαυμαστές αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Λέων

Η Σελήνη περνά ακόμη μια μέρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου για ανώτερη εκπαίδευση, περιπέτεια και εστίαση στο μέλλον. Ο Ήλιος επίσης εισέρχεται στον τομέα των συνεργασιών σου. Οι σχέσεις βρίσκονται σε έντονη εστίαση και είναι πιθανό να ανακαλύψεις τον εαυτό σου μέσα από σχόλια άλλων και αλληλεπιδράσεις. Έκφρασε τις επιθυμίες σου στον αγαπημένο σου και να είσαι βέβαιη πως θα ανταποκριθεί στα καλέσματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι πολύ κοντά στο να βρεις τον άνθρωπό σου. 

Παρθένος

Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 6ο οίκο σου και μέχρι τις 18/2 οι στόχοι υγείας και φυσικής κατάστασης, οι εργασίες και οι καθημερινές ρουτίνες έρχονται σε ισχυρότερη εστίαση. Τα χρονοδιαγράμματα, οι συνήθειες και η οργάνωση στη ζωή σου αποκτούν μεγαλύτερη σημασία καθιστώντας τις επόμενες εβδομάδες κατάλληλες για τη φροντίδα των λεπτομερειών που βοηθούν στο να γίνει η καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη. Δείξε κατανόηση στις πιθανές απαιτήσεις του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, πιθανά μια φιλική σχέση σου να αλλάξει μορφή. 

Ζυγός

Ο Ήλιος κινείται σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο και θα συνεχίσει να μεταβαίνει στον τομέα της αυτοέκφρασης και της δημιουργικότητάς σου μέχρι τις 18/2. Η καλή ενέργεια και η έμπνευση για δημιουργικές προσπάθειες, απολαύσεις, χόμπι και ρομαντισμό είναι το ισχυρό σου ατού. Είσαι διατεθειμένη να μοιραστείς τα ταλέντα, τις ικανότητες και τις ιδέες σου με συναδέλφους. Ιδανική χαρακτηρίζεται η μέρα για τη συναισθηματική σου ζωή είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε είσαι ακόμα μόνη.

Σκορπιός

Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον ηλιακό 4ο οίκο σου και μέχρι τις 18/2 μπορεί να υπάρξουν ισχυρές υπενθυμίσεις για τις ρίζες, τα θεμέλια και τους στενότερους δεσμούς σου. Δεν είναι η πιο περιπετειώδης περίοδος της ζωής σου αλλά είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία μιας αίσθησης ταυτότητας, άνεσης και αυξημένης αυτογνωσίας. Αρκετά ικανοποιητική χαρακτηρίζεται η μέρα σου για τα εργασιακά. Απόλαυσε τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα μήνυμα ή μια είδηση ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου.

Τοξότης

Ο Ήλιος κινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα δίνοντας έμφαση στις συνδέσεις, τις σκέψεις, τις μελέτες μέχρι τις 18/2. Αυτό το διάστημα γνωρίζεις πολύ καλά τι χρειάζεται διόρθωση, επούλωση, και πως να διαχειριστείς τις επικοινωνίες και να κρίνεις τις αλληλεπιδράσεις. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά. Ακολούθησε τις επιθυμίες ή και προτάσεις του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, άκου τη φωνή μέσα σου που σε προετοιμάζει για ουσιαστικές αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και λαχταράς κάποια εξοικείωση και πιο ήπιους ρυθμούς. Ο Ήλιος επίσης κατευθύνεται στον τομέα των πόρων σου και σου δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις στο έπακρο, να αυξήσεις τις δραστηριότητες που σου υπενθυμίζουν τη σημασία και την ομορφιά της στιγμής. Είναι επίσης κατάλληλη η στιγμή για τη δημιουργία και την ανάπτυξη πρόσφατων ιδεών, νέων έργων ή επιδιώξεων. Βάλε φρένο σε ζήλιες, κτητικότητα και κυριαρχία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται μέσα από το φλερτ που λαμβάνεις. 

Υδροχόος

Ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο σήμερα και θα είναι ο επισκέπτης σου μέχρι τις 18/2, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη και την προβολή σου. Μπορεί να αισθάνεσαι σαν να βγαίνεις από τις σκιές και να θέλεις να εφαρμόσεις θετικές αλλαγές στην εικόνα σου. Είναι ώρα να αδράξεις τις ευκαιρίες και να διαμορφώσεις τη ζωή σου έτσι όπως ονειρεύεσαι. Αν αναζητάς κάποια εργασία τη σημερινή μέρα δεν θα πρέπει να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Ζήτησε αυτά που θέλεις από τον ερωτικό σύντροφο σου με απλά και ειλικρινή λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις επιτυχίες σου.

Ιχθείς

Ο Ήλιος περνά στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και μέχρι τις 18/2 φωτίζει τον εσωτερικό κόσμο σου. Είναι μια εποχή του χρόνου που πνευματικά και όχι υλικά και συναισθηματικά θέματα έχουν μεγαλύτερη σημασία για σένα. Μπορεί επίσης να αποσυρθείς λίγο από τις κοσμικές προσπάθειες και να αντιληφθείς πως χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για ενδοσκόπηση, προβληματισμό ή ανάπαυση. Εμπιστεύσου το ένστικτο και την τύχη για εργασιακά θέματα. Μην ρισκάρεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου για μικρές και ανούσιες αμαρτίες. Εσύ που είσαι μόνη, μια αποκάλυψη έρχεται για να σε συγκλονίσει.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου