Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

Σοκάρει καταγγελία 16χρονης: Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μπράβους στην Ερμού κατ’ εντολή μιας 15χρονης

Τι ανέφερε η ανήλικη στους αστυνομικούς

Μπροστά σε μία απίστευτη ιστορία ξυλοδαρμού ανήλικης βρέθηκε η αστυνομία το απόγευμα του Σαββάτου 9/1.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ μία 16χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι τέσσερα με πέντε άτομα την ξυλοκόπησαν στην Ερμού μαζί με άλλα δύο άτομα τα οποία βρίσκονταν μαζί της.

Σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε στην αστυνομία ιθύνων νους της επίθεσης ήταν μία 15χρονη κοπέλα η οποία φέρεται να υπέδειξε στους σωματώδεις άνδρες να χτυπήσουν την 16χρονη και τους φίλους της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οι άνδρες πιθανόν να ήταν μπράβοι.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του καναλιού όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι προς απόγευμα του Σαββάτου, που η 16χρονη περπατούσε στην Ερμού μαζί με δύο φίλους της. Εκείνη την ώρα εμφανίστηκε η 15χρονη και μόλις την είδε φώναξε 4 «μπράβους», τους οποίους είχε πληρώσει, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος.

Η 15χρονη τότε έδωσε εντολή να επιτεθούν στην 16χρονη. Ξυλοκόπησαν την 16χρονη και τα άλλα δυο παιδιά που ήταν μαζί της και επιχείρησαν να την πνίξουν.

Όπως είπε η 16χρονη στις αρχές, με την 15χρονη γνωρίζονταν αλλά δε μπορεί να καταλάβει τι την οδήγησε σε αυτό. Τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν στο Ερυθρό Σταυρό. Οι αρχές εξετάζουν αντιζηλία ως λόγο της επίθεσης.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει αστυνομικοί της Ασφάλειας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου