Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Ταμίλα Κουλίεβα: «Ότι ο Γιώργος Κιμούλης είναι δύσκολος συνεργάτης δεν είναι κάτι καινούριο» (βιντεο)

"Αυτό που διέκρινα ήταν μια ένταση σε αυτή τη σχέση κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Είχαμε εμπιστευτεί η μία στην άλλη πολλά πράγματα...", αναφέρει η Ταμίλα Κουλίεβα.

Η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Γιώργος Κιμούλης έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε θεατρικές παραστάσεις. 

Ποια είναι η εμπειρία της ηθοποιού από τη συνεργασία τους αυτή; Μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, η Ταμίλα Κουλίεβα καταθέτει την άποψή της στον Γιάννη Πουλόπουλο:

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ κακή συμπεριφορά προς τον εαυτό μου. Ότι ο Γιώργος Κιμούλης είναι δύσκολος συνεργάτης δεν είναι κάτι καινούριο. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι βεβαίως πρέπει να μιλάμε γι’ αυτό.

 Ως χαρακτήρας δεν μπορώ να δεχτώ ότι στον χώρο εργασίας μου τη βία σε οποιαδήποτε μορφή. Έχω φύγει από τις παραστάσεις όταν συνέβαινε αυτό. Πρέπει να ξεχωρίσουμε την κακοποίηση από τη σεξουαλική παρενόχληση, να μην εστιάζουμε στο άντρας-γυναίκα γιατί τη συμπεριφορά γιατί το bullying μπορεί να προέρχεται και από τη γυναίκα, το οποίο εγώ είχα βιώσει σε μια δουλειά».

Τι λέει η ηθοποιός για τη συνεργασία του Γιώργου Κιμούλη με την Κατερίνα Γερονικολού; «Αυτή τη στιγμή είναι πολύ λεπτή η θέση μου, γιατί είναι σαν να καλούμαι μάρτυρας σε κάτι. Αυτό που διέκρινα ήταν μια ένταση σε αυτή τη σχέση κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Είχαμε εμπιστευτεί η μία στην άλλη πολλά πράγματα, είχαμε μιλήσει, είχαμε ανοιχτεί, αλλά μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι δύσκολος συνεργάτης, δεν είναι εύκολος», αναφέρει η Ταμίλα Κουλίεβα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου