Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Θέμης Κανέλλος: Στο «Big Brother» μας απαγόρευαν να μιλήσουμε για κάποια γεγονότα και δεν έχουν φανεί ποτέ στις κάμερες

Αιχμές από τον πρώην παίκτη του reality του ΣΚΑΪ

Ο Θέμης Κανέλλος ή αλλιώς «Themicorn» μετά το τέλος του «Big Brother» βρίσκεται στην Αθήνα και σημειώνει ότι πλέον, έχουν φτιάξει «κάπως» τα πράγματα.

Ο πρώην παίκτης του «Big Brother» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «στη Φωλιά των Κου Κου» και άφησε αιχμές για την παραγωγή του «Big Brother» τονίζοντας πως έχουν γίνει πράγματα στο σπίτι ανάμεσα στους συγκατοίκους για τα οποία δεν μπορούσαν να μιλήσουν οι συγκάτοικοι. Ο λόγος; Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Θέμης Κανέλλος, ο «Big Brother» τους είχε απαγορεύσει να μιλάνε γι’ αυτά τα γεγονότα.

«Υπήρχαν κάποια πράγματα που έγιναν, τα οποία θεωρούνταν μη γενόμενα. Δηλαδή, αναφερόταν από τον Big Brother ότι απαγορεύεται να μιλήσουμε γι’ αυτά τα γεγονότα. Δεν έχουν φανεί ποτέ στις κάμερες. Είχαν να κάνουν με πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να στείλουν έναν συγκάτοικο μέχρι και σπίτι θα έλεγα. Υπήρχαν πράγματα που έγιναν στην πόρτα με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη που την έσπασε, τα οποία δεν φάνηκαν ποτέ στην τηλεόραση», είπε ο Θέμης Κανέλλος.

Στην συνέχεια ο Θέμης Κανέλλος ανέφερε πως: «Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με έχει μπλοκάρει στο Instagram, όπως νομίζω όλους τους συγκάτοικους αν δεν κάνω λάθος».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου