Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; 

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα

ΚΡΙΟΣ ♈

Ο Άρης έχει περάσει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στο δικό σου ζώδιο και σήμερα ήρθε η ώρα να προετοιμαστεί για την είσοδό του στον τομέα των πόρων σου. Μέχρι τις 3/3 νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με θέματα αυτοεκτίμησης. Μπορεί επίσης να οδηγηθείς σε παρορμητικές αγορές. Δέξου τη βοήθεια ενός συνεργάτη που θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις τις σημερινές υποχρεώσεις σου. Η σημερινή Τετάρτη είναι κατάλληλη να πλησιάσεις ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις του καθενός.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ο Άρης προετοιμάζεται για την είσοδό του στο δικό σου ζώδιο και ενώ αυτή η διέλευση μπορεί να είναι συναρπαστική και εντυπωσιακή μερικές φορές μπορεί να σου δημιουργεί ένταση, αν δεν βρεις τα σωστά σημεία για να εκφραστείς και να δράσεις. Ενώ τόσο καιρό αντιμετώπιζες θαμμένα συναισθήματα όπως το θυμό και τη συναισθηματική παύση, το πέρασμα του Άρη στο δικό σου ζώδιο το αλλάζει αυτό φέρνοντας φωτιά, αντοχή και δυναμισμό της προσωπικότητας και ενέργειάς σου. Καιρός να ασχοληθείς με τα σημεία που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που διεκδικείς αρχίζει να ανταποκρίνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Ο Άρης ξεκινά το ταξίδι του για τον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής κι αυτός είναι ένας ισχυρός κύκλος για έρευνα και προβληματισμό σχετικά με τους στόχους σου. Η ανάγκη για ξεκούραση και ανάρρωση, ένα χρονικό όριο για την ταξινόμηση των πραγμάτων έρχεται στο προσκήνιο. Μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τα τρέχοντα σχέδιά σου ή να επωάσεις νέα και να αναπτύξεις ταχύτητες σε νέα εγχειρήματα. Απόλαυσε στιγμές πάθους με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Ο Άρης προετοιμάζεται για το ταξίδι του στον 11ο ηλιακό σου οίκο καθώς πέρασε ένα εξάμηνο σε μια δύσκολη πτυχή σου και τώρα σου δίνει τη δυνατότητα να επιδιώξεις την ικανοποίηση των στόχων και επιθυμιών σου. Η επαγγελματική σου πορεία αρχίζει να σου εμπνέει ασφάλεια. Απόφυγε την γκρίνια με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και να μάθεις που και σε ποια κατεύθυνση βαδίζεις.

ΛΕΩΝ ♌

Ο Άρης προετοιμάζεται για τη μετακίνησή του στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος κι έτσι μπορεί να αισθανθείς μια έντονη επιθυμία να λάβεις δράση για την εκπλήρωση των στόχων σου και την προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Συζητήσεις και εξομολογήσεις από την πλευρά του αγαπημένου σου δίνουν μια άλλη πνοή στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, παρά τις αντίξοες συνθήκες με έναν περίεργο τρόπο οι κατακτήσεις σου αυξάνοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα ο Άρης προετοιμάζεται για τη διέλευσή του στον τομέα του πνεύματός σου και σε περισσότερη αρμονία με το ζώδιό σου. Έτσι τα εμπόδια ελαχιστοποιούνται και γίνεσαι πιο θαρραλέα στο να εκφράσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι η αρχή ενός συναρπαστικού νέου πάθους ή ενδιαφέροντος. Ζήλια και κτητικότητα από μέρους σου μπορεί να χαλάσουν το κλίμα αρμονίας με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε το θάρρος και διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ο Άρης προετοιμάζεται για το ταξίδι του προς τον τομέα της οικειότητας και της κοινής χρήσης μετά από μια παρατεταμένη διαμονή στο απέναντι ζώδιό σου. Αυτή είναι μια ισχυρή επιρροή για τη σύνδεση και την εξερεύνηση των κρυφών επιθυμιών σου. Ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να κατακτήσεις τους επαγγελματικούς στόχους σου. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Καιρός να βάλεις τα συναισθήματα ανασφάλειας και του ανικανοποίητου στην άκρη και να λάβεις δράση. Ο δυναμισμός σου βρίσκεται στα ύψη και ξέρεις ακριβώς τι να κάνεις προκειμένου να κατακτήσεις την επιτυχία και τη διάκριση. Ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μικρά λάθη ή παραλήψεις στα εργασιακά. Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου και μην επιτρέψεις στα πάθη σου να σε εκθέσουν απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, ο δυναμισμός σου δεν περιλαμβάνει τον τομέα των συναισθηματικών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Οι σημερινές ενέργειες είναι μεταβατικές, καθώς ο Άρης μετά από μια αρκετά μεγάλη περίοδο στον τομέα του ρομαντισμού, της δημιουργικότητας και αστάθειας προετοιμάζεται να δώσει τέλος στα σκαμπανεβάσματα και κινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Η ενέργειά σου αυξάνεται στην εργασία, το γυμναστήριο και στις καθημερινές ρουτίνες. Απολαμβάνεις τις στιγμές με τον αγαπημένο σου αναζωπυρώνοντας τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι φαίνεται να αλλάζει στον τομέα των ερωτικών και συναισθηματικών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ο Άρης προετοιμάζεται για τη μετακίνησή του σε μια πιο υποστηρικτική θέση για το ζώδιό σου μετά από μια παρατεταμένη διαμονή στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή η διέλευση θερμαίνει τις επιθυμίες σου και ζωντανεύει τη ρομαντική ζωή ή το δημιουργικό κόσμο σου. Οι κύριες παγίδες του όμως είναι η ανυπομονησία και οι ευαισθησίες τις οποίες θα πρέπει και να ελέγξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Καιρός να παραδεχτεί ο ερωτικός σύντροφός σου τις υποχωρήσεις και τις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει. Εσύ που είσαι μόνη, εισπράττεις το θαυμασμό από τους πάντες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο Άρης προετοιμάζεται για τη μετακίνησή του στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας μετά από μια μεγάλη διαμονή στον τομέα του μυαλού, των επικοινωνιών και των συνδέσεων. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός κύκλος για να προωθήσεις ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια, αλλά απαιτεί κάποιες προσαρμογές στη γενική προσέγγιση για την εκπλήρωση των επιθυμιών σου σε άλλους τομείς της ζωής σου. Ωρα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έρχονται ευχάριστες αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μετά από μια παρατεταμένη διαμονή του Άρη στον 2ο ηλιακό σου οίκο, τώρα προετοιμάζεται να μετακινηθεί στον τομέα των επικοινωνιών σου. Είσαι πλέον διατεθειμένη να εκφραστείς με σθένος και να μπεις στη μάθηση και τα προσωπικά ενδιαφέροντά σου με περισσότερο πάθος. Αυτός ο κύκλος είναι ενθαρρυντικός και υποστηρικτικός μαζί σου. Ζήλια και καχυποψία από μέρους σου χρειάζονται έλεγχο απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου γίνεται ακαταμάχητη.

Λίτσα ΠετρίδηΛίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου