Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα 

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει μια πτυχή με τον Άρη σήμερα, δηλώνοντας πως η ανυπομονησία και η βιασύνη μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα.

Είσαι πιο ευαίσθητη με τα όσα συμβαίνουν γύρω σου και ό,τι κοινοποιείς θα είναι σημαντικό, για αυτό μην βγάζεις συμπεράσματα και μην βιάζεσαι να μιλήσεις. Μπορεί στα εργασιακά να υπάρχει μια ένταση ή να υπάρχουν κρυμμένα χαρτιά ή ακόμα και οι πληροφορίες που περιμένεις να αργούν. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί να είναι αμυντικός για αυτό και θα πρέπει να περιμένεις λίγο για σοβαρές συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τα μηνύματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος

Με τη σημερινή πτυχή του Ερμή με τον Άρη πρόσεξε την ανυπομονησία σου η οποία μπορεί να λειτουργήσει κατά σου. Ψάχνεις για ανοίγματα στα εργασιακά, για ευκαιρίες, λύσεις στα οικονομικά, όμως μην πιέζεις καταστάσεις. Με αυτήν την τεταμένη πτυχή μπορεί να υπάρχει μια ένταση και βιασύνη που οδηγεί σε λάθη. Η προσωπική και συναισθηματική ζωή σου σίγουρα θα φέρει ανταμοιβές είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε όχι.

Δίδυμοι

Στο πρώτο μισό της ημέρας νιώθεις μια ανησυχία με την όψη του Ερμή και του Άρη. Απόφυγε τις βιαστικές ενέργειες και την ανυπόμονη συμπεριφορά για καλύτερα αποτελέσματα. Οι διαφωνίες στα εργασιακά μπορεί να ενταθούν και θα πρέπει να διατηρήσεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου. Η συμπεριφορά του αγαπημένου σου ίσως σου δημιουργήσει μια προσωρινή απογοήτευση. Εσύ που είσαι μόνη, μην κάνεις λάθος κινήσεις και προσεγγίσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Μια πτυχή Ερμή – Άρη μπορεί να κάνει τους ρυθμούς πιο γρήγορους και καλό θα ήταν εσύ να επιβραδύνεις και όχι να ακολουθήσεις τις τάσεις. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται κάτω από αυτήν την επιρροή σπάνια λειτουργούν καλά. Είναι νωρίς να μοιραστείς τις ιδέες σου στα εργασιακά. Δες τη θετική πλευρά στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε και μείνε απλά στο φλερτ.

Λέων

Η μέρα μπορεί να δημιουργήσει μια ανυπομονησία και βιασύνη που δεν θα πρέπει να ακολουθήσεις για να αποφύγεις προβλήματα. Οι ταραχές στα εργασιακά μπορεί να προκύψουν με τις ισχυρές φιλοδοξίες σου και την τάση σου να τα θέλεις όλα εδώ και τώρα. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι πολύ και να μην γίνεσαι υπεραναλυτική, κυρίως απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εύκολα συμπεράσματα μπορεί να αδικήσουν νέες γνωριμίες.

Παρθένος

Με τη σημερινή πτυχή του Ερμή με τον Άρη είναι σημαντικό να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα και τις παρορμητικές ενέργειες. Ο συγχρονισμός μπορεί να είναι λίγο εκτός στις συνομιλίες, μεταφορές και ραντεβού. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός μπορεί να σε πείσει πως πρέπει να κινηθείς γρήγορα ή ότι δεν έχεις αρκετό χρόνο για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στα εργασιακά που πρέπει να αποφύγεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μοιάζει να κινείται σε τεντωμένο σκοινί. Εσύ που είσαι μόνη και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο απόφυγε τις διαφωνίες και τις συγκρούσεις.

Ζυγός

Η σημερινή πτυχή Ερμή – Άρη μπορεί να φέρει ανησυχία και εντάσεις. Προσοχή γιατί αγχώνεσαι και οδηγείσαι σε λάθη. Μπορεί επίσης να ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου στο πρώτο μισό της ημέρας και πιθανά να νιώσεις ένταση ή ακόμα και θαμμένα συναισθήματα να πυροδοτηθούν και να βγούνε στην επιφάνεια. Συγκράτησε τις παρορμητικές επικοινωνίες με συνεργάτες αλλά και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, καθησύχασε τις ανησυχίες σου.

Σκορπιός

Μην υποκύπτεις στην ένταση της ημέρας καθώς οι σχέσεις τουλάχιστον στο πρώτο μισό της ημέρας είναι τεταμένες. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο ώστε να βγάλεις κάποια συμπεράσματα και εάν αισθάνεσαι πως έχεις παγιδευτεί στη μέση ενός επιχειρήματος προσπάθησε να το αποφύγεις αντιμετωπίζοντας την όποια κατάσταση με καλή διάθεση. Οι απογοητεύσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι προσωρινές. Εσύ που είσαι μόνη, η κατάκτηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει χρειάζεται χρόνο.

Τοξότης

Με τον Ερμή και τον Άρη σήμερα σε σύγκρουση συγκράτησε την ανυπομονησία σου και πρόσεξε τον τρόπο επικοινωνίας σου. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει ένας αγώνας για χρήματα ή θέματα ιδιοκτησίας. Τα επαγγελματικά σχέδιά σου θα βρούνε μια αντίσταση η οποία μπορεί να είναι απογοητευτική. Είναι πολύ εύκολο να μιλήσεις χωρίς να σκεφτείς κι αυτό να δημιουργήσει προβλήματα. Πριν εκφράσεις τις ανικανοποίητες επιθυμίες σου στον ερωτικό σύντροφό σου σκέψου τι μπορεί να κάνει εκείνος. Εσύ που είσαι μόνη, αισθάνεσαι λίγο μπερδεμένη και δεν ξέρεις τι θέλεις.

Αιγόκερος

Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να μην είναι εύκολο να χάσεις την υπομονή σου με τη σύγκρουση του Ερμή και του Άρη που γίνεται σήμερα. Η ένταση μπορεί να είναι αποτέλεσμα πίεσης για την εκτέλεση ή την επίτευξη ενός στόχου που μοιάζει απρόσιτος αυτήν τη στιγμή. Η έλλειψη πληροφοριών στα εργασιακά σου δημιουργεί μια απογοήτευση. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί να φέρεται λίγο προκλητικά, όμως μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που είσαι μόνη, γρήγορα συμπεράσματα μπορεί να σου στερήσουν ευκαιρίες.

Υδροχόος

Θα μπορούσε να νιώθεις λίγο ανήσυχη σήμερα, αλλά λάβε υπόψη σου ότι οι στόχοι σου θα εκπληρωθούν μακροπρόθεσμα. Με τη σύγκρουση σήμερα του Ερμή και του Άρη προσπάθησε να αναγνωρίσεις το πάθος και να επιβραδύνεις συνειδητά τους ρυθμούς σου. Η πίεση στα εργασιακά σου προκαλεί άγχος. Απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αισθάνεσαι μπερδεμένη ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον.

Ιχθείς

Οι σημερινές μεταφορές μπορούν να σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν εξελίσσεται και δεν αποδίδει. Μπορεί να υπάρξουν σημαντικές νέες ιδέες που έχουν να κάνουν με κάτι που είχες ξεκινήσει στο παρελθόν ή με ένα μακροπρόθεσμο πρόβλημα τώρα που ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζονται στο ηλιακό 12ο οίκο σου. Ένα μυστικό αποκαλύπτεται και σε οδηγεί στο να δεις παλιά προβλήματα ή ένα παρελθοντικό θέμα με νέο τρόπο. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα οτιδήποτε περιττό από το μυαλό και τη ζωή σου

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου