Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Δημήτρης Καραντζάς: «Ο Ν.Σ. αισθάνεται πλέον ανακουφισμένος» (βιντεο)

Όσα είπε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καραντζάς στο "Καλύτερα δε γίνεται".

Στο «Καλύτερα δε γίνεται» εμφανίστηκε μέσω skype ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καραντζάς το μεσημέρι της Κυριακής. 

Ο σκηνοθέτης πήρε θέση τόσο για την σύλληψη του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση όσο και για την πρόσφατη τοποθέτηση της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καραντζάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ακούσαμε ένα συγνώμη από την Πολιτεία και γι΄αυτό είμαστε όλοι εξοργισμένοι και σε αναμμένα κάρβουνα. Δεν γίνεται η υπουργός Πολιτισμούς να λέει πως εξαπατήθηκε και να προσβάλλει έαν ολόκληρο κλάδο, παραλληλίζοντας την υποκριτική τέχνη με την τέχνης της εξαπάτησης. Είναι μία γυναίκα η οποία ήταν στο υπουργείο Πολιτισμού πάρα πολλά χρόνια άρα γνώριζε πάρα πολά εκ των έσω, αλλά ακόμα και αν δεν τα γνώριζε, η παραίτηση για λόγους ευθιξίας κάποια στιγμή πρέπει να γίνει σε αυτή τη χώρα».

«Τα θύματα βρήκαν έναν τέτοιο θάρρος ψυχής να μιλήσουν για πράγματα τα οποία είναια διανόητα. Αυτό το θάρρος μπόρεσε να διαλύσει ένα σύστημα ετών το οποίο έκρυβε μέσα κακοποίηση, εγκληματικές συμπεριφορές, εξουσιομανία και αλαζονεία» πρόσθεσε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Όσον αφορά, τέλος, τον άνθρωπο που είχε εκφράσει όλα όσα είχε υποστεί από τον Δημήτρη Λιγνάδη σε νεαρότερη ηλικία και τον οποίο γνωρίζει προσωπικά, ο Δημήτρης Καραντζάς αποκάλυψε πως «αισθάνεται λυτρωμένος και ανακουφισμένος. Όχι μόνο, όμως, αυτός. Φαντάζομαι όλα τα θύματα μιας τέτοιας συμπεριφοράς».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου