Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Δημήτρης Λιγνάδης: Η απάντηση στη Λίνα Μενδώνη (βιντεο)

Όσα είπε ο ίδιος ο Δημήτρης Λιγνάδης στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μπήκε στο στοχαστρο της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη κατά την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Αυτό προκύπτει τώρα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η κα. Μενδώνη.

Παράλληλα, η υπουργός Πολιτισμού ξεκαθάρισε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είναι προσωπικός της φίλος και ότι δεν γνώριζε για τις φήμες που υπήρχαν σχετικά με την προσωπική του ζωή. «Ήρθε η ώρα να σπάσει η σιωπή. Να κόψουμε τον γόρδιο δεσμό. Να μην ανεχτούμε να υπάρξουν άλλα θύματα. Στο υπουργείο Πολιτισμού είναι δεδομένο ότι όπου χρειαστεί θα ανανεωθεί το θεσμικό πλαίσιο και θα μπουν κανόνες που θα καθορίζουν με ακρίβεια τις διευθυντικές θέσεις. Δεν έχει κανείς το ελευθέρας να κατακεραυνώνει κανενός την προσωπικότητα. Έχω προτείνει να υπάρξει αναγνώριση των καλλιτεχνικών σχολών. Πρέπει να δούμε με έναν διαφορετικό τρόπο τις εργασιακές σχέσεις».

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Δημήτρης Λιγνάδης απήντησε στην Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. Ειδικότερα, ο καλλιτέχνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομο μου. Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη”.

“Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε» πρόσθεσε στο MEGA ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου