Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο δικηγόρος του απαντά για τις καταγγελίες (βιντεο)

«Για οτιδήποτε κληθεί ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης να απαντήσει από τις αρχές προφανώς θα το κάνει και βέβαια θα προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του».

Ο Δημήτρης Λιγνάδης παραιτήθηκε από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, μετά τη στοχοποίησή του με διάφορες καταγγελίες και σήμερα ο δικηγόρος του, ο Νίκος Γεωργουλέας, μίλησε στο Happy Day, όπου ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχουν στα χέρια τους καμία επίσημη καταγγελία.

«Ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης στην επιστολή παραιτήσεως του Σαββάτου ανέφερε πολύ ξεκάθαρα ότι στοχοποιείται με ανώνυμες και μη καταγγελίες για τις οποίες όμως ο ίδιος δεν έχει λάβει ποτέ προσωπική γνώση, δηλαδή είναι φήμες που κυκλοφορούν – διαχέονται στο διαδίκτυο. 

Προκειμένου λοιπόν να μην επιβαρυνθεί ο θεσμός του Εθνικού Θεάτρου στο οποίο έχει την τιμή να είναι καλλιτεχνικός διευθυντής από το καλοκαίρι του 2019 και επειδή δεν επιθυμεί να κρυφτεί πίσω από κανέναν, όπως ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή παραιτήσεως, επέλεξε αυτόν τον τρόπο ώστε να μπορεί να υπερασπιστεί θεσμικά το εαυτό του όταν κληθεί από τις αρχές αν κληθεί από τις αρχές και βεβαίως να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του από δυσφημιστικές αναρτήσεις, διαδόσεις και δημοσιεύματα», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργουλέας.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος Νίκος Γεωργουλέας πρόσθεσε: «Έχουμε λάβει εντολή και έχουμε ενεργήσει για δυσφημιστικές αναρτήσεις, οι οποίες αναφέρονται στο κύριο Λιγνάδη πάντα όχι απλώς φήμες γενικώς συνδέσεις, ανώνυμα σχόλια. Δεν υπάρχει καμία καταγγελία από τις αρχές, καμία γνωστοποίηση στο δικηγορικό μας γραφείο, στον ίδιο τίποτα. 

Εξ ου και αδυνατούμε να απαντήσουμε οπουδήποτε, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Εγώ ως δικηγόρος δεν έχω στα χέρια μου κάτι συγκεκριμένο, μια καταγγελία, μια αγωγή ή μήνυση, μια έγκλιση, οτιδήποτε, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση, για οτιδήποτε κληθεί ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης να απαντήσει από τις αρχές προφανώς θα το κάνει και βέβαια και ο ίδιος θα προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του με όλα τα μέσα που του παρέχει ο νόμος».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου