Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Ελένη Καστάνη: Η απάντησή της στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου

Η τελευταία είχε ισχυριστεί μεταξύ άλλων ότι τους έκανε τη ζωή μαύρη επί σκηνής

Πρόσφατα, η Σοφία Μουτίδου μέσα από το κανάλι της στο YouTube αναφέρθηκε σε προσωπικές της εμπειρίες και σε συνεργασίες της που είχαν προβλήματα, λέγοντας πως μία από αυτές τις πάρα πολύ δύσκολες ήταν με την Ελένη Καστάνη.

Μάλιστα, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για τη συνάδελφό της: «Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν: “τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες”… Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία».

Η Ελένη Καστάνη έδωσε τη δική της λιτή απάντηση στις κατηγορίες εναντίον της, στο Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε τα λόγια της ηθοποιού, λέγοντας: «Με την κυρία Καστάνη συνομίλησε ο Μιχάλης Πλεμμένος και του είπε ότι δεν ισχύει αυτό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει αξία σε κάτι τέτοιο που δεν ισχύει. Και επίσης ότι προς το παρόν δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Μουτίδου γιατί είναι σαν να δίνει υπόσταση σε αυτή την κατηγορία που δεν ισχύει».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου