Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη: Καλύτερα να σωπάσεις

Η ανάρτηση του ηθοποιού μετά την τηλεοπτική συνέντευξη του συναδέλφου του

Την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega σχολίασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο ηθοποιός και σύζυγος της Λένας Δροσάκη, στο κείμενο του, καλεί τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να σωπάσει «από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα και «συγκαλύπτεις» τον «βασανισμένο καλλιτέχνη» που τα πάθη του τον οδηγούν σε λάθη».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης γράφει στην ανάρτησή του χαρακτηριστικά: «O Kωνσταντίνος Μαρκουλάκης μας εγκαλεί να μη συμμετέχουμε στα μέσα μαζικής δικτύωσης και να συζητάμε για ένα θέμα που πλέον τυραννάει όχι μόνο το θέατρο αλλά ολόκληρη την κοινωνία. Γιατί μας βάζει σε τάξη, ενώ ο ίδιος χρησιμοποιούσε κατά κόρον αυτά τα μέσα για να εκθέσει τις απόψεις του και να εκτεθεί ο ίδιος;

Δε γνωρίζει ότι αν αυτά τα κορίτσια και τα αγόρια δεν εξέθεταν τους εαυτούς τους εκεί, τίποτα από όλα αυτά δε θα γινόταν; Αναγάγει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε θεώρημα την παιδεραστία ως μια παραβατική / παραγωγική / αυτοκαταστροφική συμπεριφορά ξεθάβοντας τον Debussy, αν και υπάρχουν πιο ηχηρά ονόματα στην πιάτσα. Είναι αν μη τι άλλο λυπηρό.

Από τη στιγμή που δεν είσαι με τα θύματα και “συγκαλύπτεις” τον “βασανισμένο καλλιτέχνη” που τα πάθη του τον οδηγούν σε λάθη καλύτερα να σιωπήσεις».



Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Λύγισε» για τα μηνύματα που δέχεται – «Να πάθεις τον καρκίνο σκρόφα»

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε για τις καταγγελίες που ταλανίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο τις τελευταίες μέρες.

Ο ηθοποιός φορτίστηκε συναισθηματικά αναφερόμενος στα μηνύματα που δέχεται και τα οποία του εύχονται να πάθει καρκίνο.

«Να πάθεις τον καρκίνο σκρόφα». Μόλις ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα τη φράση αυτή «λύγισε» και η ένταση στη φωνή του έκανε την εμφάνιση της.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο ηθοποιός διέψευσε σε κάθε τόνο πως θα είναι ο επόμενος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

«Δεν θέλω να λερώνομαι από όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν θα είμαι ο επόμενος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. Το “να πάθεις τον καρκίνο” δεν πρέπει να το εύχεσαι σε κανέναν, ειδικά όταν υποτίθεται πως στηρίζεις το#metoo. Θα κριθούν όλοι για όσα έκαναν. Δεν θέλω να τοποθετούμαι για να μην χάνουμε την ουσία των θεμάτων. Πρέπει να μπορέσουμε να μείνουμε ψύχραιμοι και ενωμένοι. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό να μας διαλύσει. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να καθαρίσουμε. Να γίνουμε φωτεινότεροι. Να φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου