Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για πασίγνωστο ηθοποιό: Έμπαινε στο καμαρίνι μου και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα μου


Στην καταγγελία της κάνει λόγο και για παρενόχληση εκτός θεάτρου

Το φως της δημοσιότητας είδε η καταγγελία της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους κατά πασίγνωστου ηθοποιού για φερόμενη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ηθοποιός και δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο συνάδελφός της έμπαινε στο καμαρίνι της και ουρούσε στον νιπτήρα της, ενώ υποστηρίζει ότι την παρενοχλούσε κι εκτός θεάτρου.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους:

«Το έτος 2000, σε ηλικία 24 ετών, συνεργάστηκα με τον καταγγελλόμενο. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ο καταγγελλόμενος σταδιακά με απομόνωσε με διάφορα τεχνάσματα από τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου και φρόντισε να έχω δικό μου καμαρίνι με την πρόφαση (όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων) ότι θα ερμήνευα τον βασικό γυναικείο ρόλο του έργου.

Το καμαρίνι αυτό βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο δικό του. Ο ίδιος είχε τα κλειδιά του καμαρινιού μου καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας, μπαινοβγαίνοντας στο καμαρίνι χωρίς να χτυπά την πόρτα μου και ορισμένες φορές κλειδώνοντας την πόρτα πίσω όπως έμπαινε ο καταγγελλόμενος προέβη επανειλημμένα σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειάς μου και όχι μόνο, εκμεταλλεύομενος το νεαρό της ηλικίας μου, την ανάγκη μου να εργαστώ και τον φόβο που μου είχε εμφυσήσει.

Αρκετές φορές εισερχόταν στο καμαρίνι μου, ενώ βρισκόμουν μέσα σε αυτό με κλειστή την πόρτα, κατέβαζε το παντελόνι του και ουρούσε επιδεικτικά στον νιπτήρα του καμαρινιού μου, ο οποίος βρισκόταν ακριβώς πίσω από εκεί που καθόμουν (σημειώνω ότι ο ίδιος είχε τουαλέτα στο δικό του καμαρίνι). Ο καταγγελλόμενος με παρενοχλούσε και εκτός θεάτρου με διάφορους τρόπους, όπως παρακολουθώντας με και προκαλώντας μου μια συνεχή ανησυχία που έφτανε πολλές φορές στα όρια του τρόμου. Δεν ήξερα ποια θα ήταν η επόμενη κίνησή του».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου