Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021

Μπογδάνος για επίθεση σπίτι του: Οι εχθροί της φιλελεύθερης δημοκρατίας ανήκουν σε συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο

«Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα

Για την «διπλή και άνανδρη» -όπως τη χαρακτήρισε- εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια έξω από το σπίτι του, το βράδυ της Τρίτης, μίλησε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα», ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Δήλωσε πως είναι από τους πλέον στοχοποιημένους ανθρώπους στην Ελλάδα.

«Με την ανοχή ή τη συμβολή πολλών οι οποίοι σήμερα θα διαμαρτυρηθούν κιόλας με κροκοδείλια δάκρια, έχω βρεθεί στο στόχαστρο μιας συντονισμένης και ενορχηστρωμένης επίθεσης χρόνια τώρα», είπε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Έκανε λόγο για «πολλαπλές διαρκείς απειλές» που δέχεται εδώ και χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Χθες από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Υπάρχουν παιδιά που ήταν σε απόσταση λίγων μέτρων από τη πρώτη έκρηξη», είπε ο δημοσιογράφος και βουλευτής, ευχαριστώντας τους γείτονες που προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά από το όχημά του.

Είπε ότι μετακίνησε το δεύτερο αυτοκίνητο που ανήκει στη σύζυγό του και έσβησε την εστία. «Χτυπήστε αν θέλετε τους πολιτικούς σας αντιπάλους, αυτό που είδαμε χθες, να προχωρούν σε επιθέσεις στις οικογένειές μας, αναβαθμίζει με πολύ ανησυχητικό τρόπο τις απειλές που εκδηλώνονται όλα αυτά τα χρόνια», σημείωσε.

Στην ερώτηση για το αν προέρχεται αυτό που έγινε χθες από άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, ο κ. Μπογδάνος είπε «ας μην παίζουμε τις κουμπάρες» και συνέχισε λέγοντας: «Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε 12 λέξεις όλες κι όλες για να καταδικάσει δυστυχώς σε πολλά εισαγωγικά, τη διπλή δολοφονική επίθεση στο σπίτι μου, δεν το έκανε επί της ουσίας».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου