Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι εξαιρετικός ηθοποιός αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει»

«Είμαι της άποψης ότι όλα πληρώνονται. Αν έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα που ακούγονται πρέπει να πληρωθούνε», λέει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα είναι ο καλεσμένος του ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA Κύπρου με τον Τάσο Τρύφωνος, σε μια συνέντευξη που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή στις 18.20. Πολλά από όσα είπε θα συζητηθούν.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πήρε θέση για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο χώρο του θεάτρου με τις καταγγελίες για παρενοχλήσεις. «Είμαι της άποψης ότι όλα πληρώνονται. Αν έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα που ακούγονται πρέπει να «πληρωθούνε». Δεν μπορεί οι γυναίκες ξαφνικά να «τρελάθηκαν», λέει ο πρωταγωνιστής του «Έλα στη θέση μου».

Όπως είναι γνωστό, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι τα τελευταία χρόνια σύντροφος της Κατερίνας Γερονικολού, η οποία αποκάλυψε πρόσφατα ότι δέχτηκε λεκτική και ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Ούτε εκεί μάσησε τα λόγια του. «Σέβομαι πάρα πολύ τον Γιώργο τον Κιμούλη , είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά αυτό από μόνο του δεν μετράει».

Σε ερώτηση εάν θα συνεργαζόταν με ηθοποιούς για τους οποίους έγινε καταγγελία απάντησε ξεκάθαρα «δεν υπάρχει λόγος, υπάρχουν αρκετοί ηθοποιοί».

Σε σχέση με το χωρισμό του από τη Βάσω Λασκαράκη με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε: «θεωρώ ότι το χωρισμό τον χειριστήκαμε πάρα πολύ καλά, πολύ ώριμα και με Σουηδικό μοντέλο χωρισμού».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου