Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν παρακολουθώ το φετινό Survivor αλλά δεν είναι και το πιο δύσκολο»

Όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Ο νικητής του Survivor και αγαπημένος «Ντάνος» του τηλεοπτικού κοινού αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και τις συζητήσεις που είχε κάνει με την παραγωγή προκειμένου… να το παρουσιάσει!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έγινε πρόταση να παρουσιάσω το Survivor. Είχαμε κάνει κάποιες τηλεφωνικές συζητήσεις, τελικά δεν προχώρησε. Ήταν περίπου ένα μήνα πριν ξεκινήσει. Είχαμε πει κάποια πράγματα, είχαμε περάσει σε κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά τη συνεργασία μας αλλά δεν προχώρησε».

«Δεν το βλέπω πάρα πολύ το φετινό» παραδέχθηκε ο νικητής του πρώτου Survivor του ΣΚΑΪ. «Το ξεκίνησα λίγο γιατί είχαμε κάνει και τις συζητήσεις για να το παρουσιάσω. Είναι ένα διαφορετικό πρότζεκτ. Μια χρονιά του Survivor διαφορετική. Οπωσδήποτε είναι πετυχημένο από ότι δείχνει μέχρι τώρα, τουλάχιστον, από ότι ακούω. Λίγο η καραντίνα, λίγο τα τοπία, λίγο τα αγωνίσματα…».

Παράλληλα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε με θετικά λόγια για τον παρουσιαστή του φετινού κύκλου του ριάλιτι, Γιώργο Λιανό. «Νομίζω ότι κούμπωσε σε αυτό το είδος Survivor, το φετινό, έχει και τις ατάκες του και νομίζω ότι είναι καταπληκτικός».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου