Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Happy Day: Ο Δημήτρης Παπανώτας «κάρφωσε» τη Νάντια Κοντογεώργη – «Γιατί ανανέωσε συμβόλαιο; Για τα φοβερά αποτελέσματα»; (βιντεο)

Οι δηλώσεις της ηθοποιού για τα νούμερα τηλεθέασης ενόχλησαν τον παρουσιαστή

«Έμαθα να διαβάζω τα νούμερα τηλεθέασης, κοιτάζω το 18-54, Άντρες, Γυναίκες, Σύνολο και δεν μπορώ ποτέ να προβλέψω τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί. 

Οπότε, μάλλον δεν έμαθα» δήλωσε η Νάντια Κοντογεώργη και ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε την «έκρηξη» του στον «αέρα» του Happy Day του Alpha.

Οι δηλώσεις της ηθοποιού και παρουσιάστριας της εκπομπής «φλΕΡΤ» προβλήθηκαν με τον Δημήτρη Παπανώτα να σχολιάζει με αιχμηρή κριτική.

Η Νάντια Κοντογεώργη στην συνέχεια της δήλωσης της ανέφερε: «Εγώ αποφασίζω πάντα με το πώς βιώνω τις συνθήκες εκείνη τη στιγμή. Να συζητήσω τώρα για του χρόνου, δεν ξέρω».

Στο τέλος της προβολής του βίντεο ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε: Ειλικρινά, αυτή την αγωνία μέχρι τον Σεπτέμβρη αν θα ξαναδώ αυτή την εκπομπή, δεν θα κάνω καλοκαίρι, καταλαβαίνεις. Γιατί ανανέωσε συμβόλαιο; Για τα φοβερά αποτελέσματα; Επειδή δεν μπορεί να μάθει πώς βλέπουμε τα νούμερα, σου λένε κάτσε να της δώσουμε άλλους 2-3 μήνες να μάθει η κοπέλα.

Βλέπω κάθε μέρα τα νούμερα και λέω ας πούμε. μόνο σε εμάς βλέπουν τα νούμερα και ενδιαφέρονται;

Όταν βλέπω έναν άνθρωπο που βγαίνει δημόσια και δηλώνει “δεν ξέρω τα νούμερα, σιγά σιγά θα μάθω, δεν ξέρω αν του χρόνου θέλω”, αυτό εμένα μου λέει ότι υπάρχουν άλλα παιδιά τα οποία έχουν όνειρο να κάνουν αυτή τη δουλειά και θα έπρεπε να τους δοθεί η ευκαιρία».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου