Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου απαντά πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο (βιντεο)

Δείτε όλα όσα είπε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου για το χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, η οποία μίλησε πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

«Δεν με γέμιζε η δουλειά μου, ως βοηθός καθηγητή πανεπιστημίου.

Ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Στο “Πέτα τη φριτέζα” πέρασα καταπληκτικά και είχα τη βοήθεια και τη στήριξη από όλους τους ηθοποιούς», είπε αρχικά η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου μίλησε στη συνέχεια και για το χωρισμό της από τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα απ’ όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια, είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε».

«Έχω διαβάσει ότι δεν λέμε ούτε γεια με τον Σπύρο και γελάω. Αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, άνθρωπος με “Α” και όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι. Χρειάστηκε δύο φορές να κινηθώ νομικά, γιατί με αυτά που έγραψαν πέρασαν τα όρια, είχα θυμώσει πραγματικά», πρόσθεσε επίσης η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου