Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021

Καταγγέλλει πασίγνωστο κωμικό για σeξουαλική παρενόχληση (βιντεο)

"Μη έχοντας τη δυνατότητα να επικοινωνεί μαζί μου μέσω γραπτών μηνυμάτων, κατέφυγε σε τηλεφωνικές κλήσεις δια αποκρύψεως.

 Όποτε απήντησα και ήταν αυτός τον άκουγα να αυνανίζεται".

Ολοένα και πληθαίνουν οι καταγγελίες από ηθοποιούς για βία, σεξουαλική παρενόχληση και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από συναδέλφους και πολύ γνωστά ονόματα του χώρου της υποκριτικής.

Αυτή τη φορά, η εκπομπή “Το Πρωινό” αποκάλυψε την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ηθοποιός από γνωστό κωμικό.

«Με τον κύριο… γνωρίστηκα την περίοδο που φοιτούσα στη σχολή που δίδασκε. Αρχικά, με προσέγγισε ερωτικά κινούμενος αυστηρά στα πλαίσια του φλερτ. Σε ώρα διαλείμματος με πλησίασε λέγοντάς μου ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου. Ευγενώς απέκρουσα τη εκδήλωση των συναισθημάτων του, κυριευμένη από έκδηλη αμηχανία.

Μεταγενέστερα με κάλεσε στο γραφείο του διευθυντή της σχολής. Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση και κατά την εκεί συνάντηση μας μου πρότεινε να με συστήσει στον… προκειμένου να συνεργαστούμε επαγγελματικά. Η απάντησή μου ήταν αρνητική και δια αυτής εξέπεμψα ξεκάθαρα το μήνυμα ότι δεν είμαι ανεκτική σε τέτοιου είδους προσεγγίσεις. Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι παρερμηνεύω την πρωτοβουλία του και ίσως στο μέλλον του δοθεί η ευκαιρία να το αποδείξει.

Μετά την αποφοίτησή μου έτυχε να τον συναντήσω δύο τρεις φορές τυχαία παρουσία κόσμου. Κατά τις εν λόγω συναντήσεις μας πάντα μου έλεγε ότι θέλει από καρδιάς να με βοηθήσει. Ακριβώς αυτή η στάση του ήταν που με έκανε να πιστέψω ότι ίσως τον είχα παρεξηγήσει.

Το έτος 2011 πήγα σε οντισιόν του και έχοντας κατά νου ότι τα παραπάνω συμβάντα τα είχα αξιολογήσει εσφαλμένως. Επικοινώνησα μαζί του στέλνοντας sms, ενημερώνοντάς τον σχετικά. Παρερμηνεύοντας, προφανώς, τη συγκεκριμένη ενέργειά μου επιδόθηκε στην αποστολή γραπτών μηνυμάτων ερωτικού περιεχομένου (σε φαντάζομαι πώς είσαι στο κρεβάτι και άλλα). Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά του, έπραξα το αυτονόητο, αποκλείοντάς τον. Μη έχοντας τη δυνατότητα να επικοινωνεί μαζί μου μέσω γραπτών μηνυμάτων, κατέφυγε σε τηλεφωνικές κλήσεις δια αποκρύψεως. Όποτε απήντησα και ήταν αυτός τον άκουγα να αυνανίζεται», καταγγέλλει η ηθοποιός.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου