Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Κώστας Αρζόγλου: «Μου έλεγαν ότι ο Κιμούλης θα δουλέψει με τη Ζέτα κι έλεγα ωχ η κοπέλα τι θα τραβήξει» (βιντεο)

Δείτε όλα όσα είπε ο Κώστας Αρζόγλου για τον Γιώργο Κιμούλη.

Στον αέρα της εκπομπής T Live βγήκε ο Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος κατέθεσε τη δική του εμπειρία για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Είναι πάνω από 30 χρόνια που συνέβη αυτό. 

Ήμασταν πολύ φίλοι με τον Γιώργο και τελικά μια παράσταση μαζί που είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, το “Ζητείται τενόρος”, εκεί ο Γιώργος άρχισε να αλλάζει πολύ. 

Με υποβάθμιζε πάρα πολύ, δημιουργούσε στους άλλους ηθοποιούς φοβερά πράγματα. Σιγά σιγά δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα, δεν έκανε τίποτα ποινικά κολάσιμο. Έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε, επί 30 χρόνια, μιλήσαμε μια φορά πέρυσι», είπε αρχικά ο Κώστας Αρζόγλου.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Αρζόγλου πρόσθεσε: «Αυτά τα 30 χρόνια ερχόντουσαν στ’ αυτιά μου χιλιάδες πράγματα για τον Γιώργο. Μου έλεγαν… τώρα θα δουλέψει με τη Ζέτα, κι έλεγα από μέσα μου… ωχ η κοπέλα. 

Με την Ευδοκία, ωχ! Τι έχει να τραβήξει! Δεν είναι ποινικά κολάσιμο, είναι ένα θέμα συμπεριφοράς περισσότερο και υποτίμησης του άλλου. Αυτό που συνέβαινε στη δική μου εμπειρία είναι το ότι μια δουλειά πάρα πολύ ωραία και ομαδική, από τη μετάφραση ξεκινώντας της Έλενας, από τη σκηνοθεσία τη δικιά μου κι έπαιζα κιόλας και όλος ο θίασος, ήθελε μια ομαδική επιτυχία να την καρπωθεί ο ίδιος».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου