Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Μάνος Βακούσης: «Στα 9 μου προσπάθησαν να με κακοποιήσουν σε ένα δάσος» (βιντεο)

Όσα ανέφερε ο Μάνος Βακούσης στο Καλύτερα Δεν Γίνεται.

Ο Μάνος Βακούσης έδωσε συνέντευξη στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στην Σοφία Τσίπα, όπου αποκάλυψε και μια περιπέτεια που έζησε σε μικρή ηλικία και που έφτασε πολύ κοντά στο να είναι σεξουαλική κακοποίηση.

«Είναι φυσικό να έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση αφού είμαστε αχόρταγα, ατελή όντα. Είναι το μόνο ον που ενώ δεν πεινά τρώει. Πρέπει να μιλάνε την ώρα που συμβαίνει…

Κάποια στιγμή προσπάθησε ένας γνωστός σκηνοθέτης να την βουτήξει με τα χέρια και της είπε θέλεις να μου το κάνεις με το όνομά σου ή ο άνδρας που κρύβεις μέσα σου; Πάγωσε αυτός και βγήκε το κορίτσι γδαρμένο επειδή πάλεψε με ένα θηρίο.

Στα 9 μου δούλευα σε ένα ξυλουργείο με έναν ξάδερφο αυτού που το είχε και μια μέρα μου είπε πάμε σε ένα δάσος μια βόλτα. Εμφανίστηκαν δυο φίλοι του να με κακοποιήσουν κι έκαναν πράγματα κι είδα έναν δρόμο. Είπα μισό να πάω να κατουρήσω και τρέχω γρήγορα στον δρόμο, ανεβαίνω γρήγορα στο μηχανάκι και πάω στο σπίτι μου. Το λέω στον αδερφό μου, τους βρήκε στο ξυλουργείο και τους σαπίζει στο ξύλο κι έφαγαν 2 με 3 χρόνια φυλακή.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου