Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Με υπόμνημα θα απαντήσει ο ηθοποιός – σκηνοθέτης στις καταγγελίες των Παπαχαραλάμπους – Δροσάκη – Αναστασοπούλου

Ο δικηγόρος του αναμένεται να περάσει την πόρτα του ΣΕΗ

Την πόρτα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αναμένεται να περάσει τις επόμενες μέρες ο δικηγόρος του ηθοποιού – σκηνοθέτη, τον οποίον έχουν καταγγείλει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open ο δικηγόρος του πρωταγωνιστή αναμένεται να φτάσει στο ΣΕΗ προκειμένου να παραλάβει το φάκελο με τις καταγγελίες που αφορούν τον πελάτη του.

«Οι φάκελοι παραδίδονται στους δικηγόρους γιατί αυτή είναι η νόμιμη διαδικασία. Όταν κάποιος έχει κατηγορηθεί από κάποιους άλλους θα πρέπει να παραλάβει τους φακέλους για να μπορέσει να… απολογηθεί» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Τότε ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε τις πληροφορίες του σύμφωνα με τις οποίες ο δικηγόρος του πρωταγωνιστή θα ετοιμάσει υπόμνημα στο οποίο ουσιαστικά θα απαντήσει στα όσα του καταγγέλονται.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως: «Ξέρω ότι ο δικηγόρος του πρωταγωνιστή θα παραλάβει το φάκελο και θα προετοιμάσει το έδαφος ώστε ή να δώσει το υπόμνημα ή αν θέλει να παρουσιαστεί αυτοπροσώπως στο πειθαρχικό συμβούλιο και να δώσει εξηγήσεις. Έχει δικαίωμα να έρθει ο ίδιος ή να στείλει ένα υπόμνημα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου