Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Ναταλία Γερμανού: «Δεν θέλω να σας ζητήσω συγνώμη κύριε Μελά» (βιντεο)

Αιχμηρή στα λόγια της η Ναταλία Γερμανού αρνήθηκε να ζητήσει συγνώμη στον λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος και επανέλαβε τις δηλώσεις του.

Μέσα από τον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» ήρθε η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής, να δώσει τη δική της απάντηση στην συγνώμη που ζήτησε από εκείνη, να πει, ο 

Πιο συγκεκριμένα, στο δεύτερος μέρος της εκπομπής του Alpha, η παρουσιάστρια επέλεξε να τονίσει πως «έχω ζητήσει στη ζωή μου πολλές φορές συγνώμη και θα συνεχίσω να το κάνω κάθε φορά που πιστεύω ότι πρέπει να ζητάω συγνώμη. Θεωρώ πως αυτή είναι μια λέξη ιερή».

«Ειλικρινά δεν βλέπω για ποιο λόγο πρέπει να ζητήσω συγνώμη αυτή τη στιγμή. Ο κύριος Μελάς, τον οποίο θα επανλάβω ότι εκτιμώ πολύ ως φωνή, επανέλαβε ακριβώς αυτά που είχε πει στη συνέντευξη του Κώστα. Δεν είπε κάτι διαφορετικό. Είπε πάλι, «αν δεν κουνήσεις την ουρά σου». Είπε πάλι ότι μες στο καμαρίνι του είναι αυτός και ο μάνατζερ του. Είπε πάλι ότι αν κάποιος ενοχλούσε την κόρη του θα τα έβρισκε σκούρα με την κόρη του γιατί η κόρη του είναι αντράκι. Σαν να υποννοεί δηλαδή ότι οι άλλες κοπέλες που βρέθηκαν στην τραγική θέση να υποστούν οποιουδήποτε είδους παρενόχληση, δεν ήταν αντράκια» πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού. «Δεν θέλω να σας ζητήσω συγνώμη κύριε Μελά. Συγνώμη. I am sorry but i’m not sorry».

Και, μάλλον, κάπως έτσι το όποιο θέμα θεωρείται λήξαν…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου